2777
2789
عنوان

آماده کردن سحری

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 61 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسپرسوساز خوب چه مارکیهچنده قیمتشآدرستو بده

معمولا دلونگی حرف اول رو میزنه.  قیمت هاش از حدود ۹ و نیم شروع میشه تا ۱۸۰ تومن . مدل هاش خیلی متفاوت هست. گناوه پاساژ تیموری و پاساژ آفتاب. مغازه گلیاسی

@ok_yyyyy    

فواید روزه رو علم امروز ثابت کرده مردم فکر میکنن روسنفکرن ولی حیف که نمی دونن از خدا مهربونتر برا هیشکی نیست خدا بی جهت همچین واجبی رو طرح نکرده

حالا ناراحت نباش اینجا هم دل آزرده تر میشی

اسی ببخشید تاپیکش قفل بودمجبور شدم

هر کسی یه جوریه. من در حالت عادی ۱۰ صبح به زور پا میشدم (قبل از بچه دار شدن رو عرض میکنم 😅) ولی ماه رمضون سحر سرحال و خوشحال پا میشدم همسرم تعجب میکرد.

البته از سحری چیدن خبری نیست، چون همسرم نون و پنیر یا نون عسلی، چیزی میخوره. فقط خودم غذا میخورم.

مامانم تا قبل اینکه مریض بشه عقیده داشت که باید غذا رو تازه دم بزاره سر سفره، چند ساعت قبل سحر بیدار میموند دعا و قران میخوند و سحری هم در کنارش میپخت، امسال اما سرطان گرفته، و شیمی درمانی میشه حتی نای بلند شدن از جاشو هم نداره، بابا و داداشم بیدار میشن سحری اماده میکنند و میخورند و مامانم هم اون گوشه تو رختخواب فقط نگاهشون میکنه، اگه دوست دارین و یادتون موند امشب موقع قرآن به سر گرفتن مامانمو دعا کنید لطفاً 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

فقط منو بابام روزه میگیریم مادرم قلبش عمل کردن و سالهاست قرص میخوره 

بابام آماده می‌کنه بعدش که خوردیم منم جمش میکنم 

الآنم ظرفارو شستم تا زحمتش نیفته گردن مادرم 

آخه نمی‌خوام خسته و اذیت بشه 🥺

مامانم تا قبل اینکه مریض بشه عقیده داشت که باید غذا رو تازه دم بزاره سر سفره، چند ساعت قبل سحر بیدار ...

ای جانم.....الهی تو همین شبا خدا شفاشونو میده

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
ای جانم.....الهی تو همین شبا خدا شفاشونو میده

خیر ببینی الهی عزیزم، ان شالله ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃