2777
2789
عنوان

آماده کردن سحری

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 61 پست
امشب دو خوابیدم سه و نیم بیدار شدم برای سحری و سفره چیدن

چه سخت

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم از شوهرت تکثیر بشه 

شوهرم تو این تعطیلات یجوری رو مغز و اعصابم راه رفته از خدا کمک میخوام که آرومم کنه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

من خیلی سختمه از خواب پاشم ولی ماه رمضون رو دوست دارم و سختیشم به جون میخرم حیف که داره زود تموم میشه💔

الآنم ساعت ۲/۵خوابیدم ۳/۵ پاشدم فقط یک ساعت 

الآن خواب می چسبه دیگه😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
امیدوارم از شوهرت تکثیر بشه شوهرم تو این تعطیلات یجوری رو مغز و اعصابم راه رفته از خدا کمک میخوام که ...

😂😂👌🏻

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
زنای قدیم بودن از 2 شب پا میشدن سحری درست میکردن که خانواده غذای تازه بخوره. الان بچه ها تا 18 سالگی ...

یا خدااااااا از دو بیدار شم غذا بپزیم🫠

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
ایول به شوهرت😂شاغلی عایا؟من که کلا شبارو نمیخوابم ماه رمضون که خواب نمونیم و غذای تازه درست کنم. دی ...

نه عزیزم خانه دارم از نوع حال ندارمش

بیشتر ببینید
چند سالته؟ معمولا تو سن جوونی آدم اینجوریه بعد که بچه دار میشی عادت میکنی به بی خوابی .ولی خدا شوهرت ...

۳۹

والا در جاده پیری ام دیگه😁

بیشتر ببینید
یا خدااااااا از دو بیدار شم غذا بپزیم🫠

اررررره عزیزم.‌ سحری خوردن و پختن اینجوریه. من یادمه بچه بقدم بیدور میشدم مامانم کتاب دعا دستش بود برنج رو گذاشته بود دم بکشه‌. به تعداد انگشتان دست در تمام این سالها خواب موند.

اونوقت من از 5 رمضان شروع کردم گرفتم راحت بگم 6-7 شبشو خواب موندم خیلی شبام مث امشب ده دیقه ب اذان بیدار شدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دیگه غذارو شما میذاری دیگه اونم میچینه چه اشکالی داره؟بعضیا خوابشون سنگینه نمیتونن بیدار شن

آره خوابم سنگینه

بیشتر ببینید