2777
2789
عنوان

آماده کردن سحری

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 61 پست
۳۹والا در جاده پیری ام دیگه😁

نگو همسن توام هنوز تازه میخوام بچه از شیر بگیرم دوباره برم باشگاه.... من هنوز گاهی ھه کنکور پزشکی هم فکر میکنم🤣🤣🤣🤣

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نگو همسن توام هنوز تازه میخوام بچه از شیر بگیرم دوباره برم باشگاه.... من هنوز گاهی ھه کنکور پزشکی هم ...

دمت گرم

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
بله. لوازم خانگی کار میکنم. بیشتر مارک نینجا و نوتریکوک و بیسل. هر سه آمریکایی

بیشل چمده؟ کوچیکش که یه مرغ جا بگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بله. لوازم خانگی کار میکنم. بیشتر مارک نینجا و نوتریکوک و بیسل. هر سه آمریکایی

گناوه ای؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم خو خوابت سنگینه😅😂چ اشکالی داره شوهرت همکاری کنه 

تو غدارو پختی اون بچینه و باهم بخورید و جمع کنین 

منم خوابم سنگینه درک میکنم فدا سرت😅

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیسل فقط جارو داره . انواع و اقسام جارو . نوتریکوک و نینجا هواپز هستن ک مدل هاش خیلی متفاوته اکثرا ی ...

ارهمامانم جاروشو داره خیلی خقبه

اگر خواستید اجناس من رو با قیمت هاش ببینید توی گوگل سرچ کنید غرفه گناوه سیتی . وارد سایت باسلام میشید و اجناس رو با قیمت و نظر خریداران می بینید و در مورد هر کدوم سوالی داشته باشید همونجا میتونید ب من پیام بدید

زنای قدیم بودن از 2 شب پا میشدن سحری درست میکردن که خانواده غذای تازه بخوره. الان بچه ها تا 18 سالگی ...

اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته 

همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد باز روزه اس 

بنده هم غذای گرم درست می کنم کنار همدیگه می خوریم 

این همه آدم، روزه میگیرن ،چطور به این نتیجه رسیدی که دیگه روزه بگیر نیست ؟

😐🤷🏻‍♀️
بله گناوه در خدمتیم.مغازه گلیاسی

اسپرسوساز خوب چه مارکیه

چنده قیمتش

آدرستو بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد ...

طبیعیه هرکی با اطرافیانه خودش دنیا رو میسنجه

التماس دعا🙏🌹

اتفاقا دختر من ،هنوز ۱۲ سال نشده ولی هرسال روزه کامل گرفته همسرم سرکاری میره ،با وجود میگرن خیلی بد ...

دم شما گرم. خدا خانواده توحفظ کنه. دور و بر ماکه اینچنینه