2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه میشه بکمکم بیاید واقعا درمانده ام تو مشکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست

بهش بگو تکلیفم تا آخر ماه مشخص کن. نکردی ادامه این مسیر برای من راحت و ممکن نیست.. بعد بگو از همین لحظه می خوام ارتباطی نباشه تا در آرامش تصمیم بگیری و تا آخر ماه تصمیمت رو بگیر.

.بعدش تا اخر ماه یا میاد خواستگاریت که چه خوب.

یا نمیاد. اگر نیومد یا هر عذر و بهانه ای آورد بگو نه من خواسته ام رو گفتم و نمی تونم کنار بیام.

مجدد یک ماه صبر کن که فکر کنه واقعا دیگه رفتی و روی هم رفته یعنی دو ماه دیگه ندارتت.

😄😄😄 این قسمت قراره با انتظارت فرق کنه. اگر نیومد خودت با یه بهانه ای چیزی می ری سمتش و همینجوری به صورت دوستی ادامه می دی. 😄😄😄

میدونی اخه می دونم که نمی تونی جدا بشی اگر بگم جدا بشو پس حداقل کمی بهش شوک بده شاید نتیجه گرفتی. قرار نیست کار سختی بکنی. اون قراره سختی بکشه تو که خودت خبر داری نهایت دو ماه دیگه به وضعیت فعلی بر می گردی.

ترس بله هست ولی بنظرم خودتو گول نزن با این حرفا ادمی که بخواد تمومه براش

ما دیشب برا اولین بار رابطه کامل بدون پیشگیری داشتیم ، روز قبل پریودم
بعد امروز پریود نشدم ، چقدر احتمال بارداری هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهش بگو تکلیفم تا آخر ماه مشخص کن. نکردی ادامه این مسیر برای من راحت و ممکن نیست.. بعد بگو از همین ل ...

ممنون از راهنماییت از وقتی پست گذاشتم همه گفتن گولت میزنه بنظرم نباید انقد راحت قضاوت کرد

بیین یماه اینطور شد و باز من برگشتم از ترس اون انقد این مدت ادا اصول و ابروریزی کردم اصن خیلی دور شده ازم نمیتونم تهدید کنم و سیاستم ندارم اخرش ب این میرسونم ک ازخدا بترس و... اصن خیلی وضعیت بدی دارم نمیدونم چی بگم چیکار کنم از طرفیم خودش اذعان داشت ک اره خونمون یجورایی نمیذارن اما اینک بگم اوکی نمیتونم بگنم بهانس بیشتز ترس تفاوت داره ما خبلی سریم بهشون اما فک میکنه من بعدا کم میارم یا میبازم نمیدونم چطور بفهمونم نترس و من پشتتم

به خدا ک بهانس اما زن‌ها همیشه خودشونو گول میزنن 

مشخصه نمیخوادت 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
ممنون از راهنماییت از وقتی پست گذاشتم همه گفتن گولت میزنه بنظرم نباید انقد راحت قضاوت کردبیین یماه ا ...

من هر دو مدلشو دیدم هم اینکه آخرش ازدواج نکردن و یا حتی با اینکه پسره بگیر نبوده آخرش ازدواج کردن. خودت تو رابطه بهتر متوجه قضیه هستی به حرف ته قلبت گوش بده.

ولی خب الان این آقا داره بهونه تراشی می کنه و خب تو اذیت میشی و همش استرس می کشی. به نظرت اینجوری روانت آرووم می مونه؟ چقدر تحمل داری؟ چقدر وقت برای ازدواج داری منظورم سن و سالت هست. همه اینا رو در نظر بگیر.

مشکل ما فقط این نیس خب خونشون نمیذارن خودشم ۴۰۰ میلیون چک داره همش زمان میخره ازم

باور کن‌بهونشه

پسری که بخوادت حرف هیچکس براش مهم نیس...

و کاری به چک و امور اقتصادی و نمیدونم خانواده م نمیزاره سربازی نرفتم فلانم بیسارم نداره

ولی پسری ک نخوادت واسه ازدواج همینارو بهونه میکنه