2777
2789
معلم شغلش کمه ولی بقیه عالی

من معلم میشناسم سالی ۲۰ میلیارد درامد داره

اسمشو بگم اکثر کنکوریا میشناسنش 

البته خیلیییی معروفه و کلاساش انلاینن 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
من معلم میشناسم سالی ۲۰ میلیارد درامد دارهاسمشو بگم اکثر کنکوریا میشناسنش البته خیلیییی معروفه و کلا ...

چند نفر از معلم های ابتدایی گفتن ۱۰ ملیون میدن هز ماه

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند نفر از معلم های ابتدایی گفتن ۱۰ ملیون میدن هز ماه

معلم ابتدایی که نیستن عزیزم 

یکیشون پزشکی خونده زده تو کار تدریس کنکور

یکیم داروسازی دانشگاه تهران خونده و الان برای خودش موسسه داره ایشونم بالای ۳۰ میلیارد درامد دارن 

با کار کردن برای دولت هیچ وقت پولدار نمیشی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

کدوم شغل آزاد در آمدش زیاده...شغل شوهرم آزاد ولی کمه نمیتونیم با این گرونی جمع کنیم خونه بخریم میگم شغلتو عوض کن میگه سرمایه میخواد برا بساز بفروش خرید زمین

معلم ابتدایی که نیستن عزیزم یکیشون پزشکی خونده زده تو کار تدریس کنکوریکیم داروسازی دانشگاه تهران خون ...

اره این شد ...آره بابا دولت ۱۰ تومن بیشتر نمیده بیچاره بچه هم داره با ۱۰ تومن چجوری میش زندگی کرد

ما همه ی فاملمون پولدارن

نود درصد بازاری طلافروش 

بساز بفروش 

کارخانه و شرکت دارن

استاد دانشگاه 

دکتر

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید
ما همه ی فاملمون پولدارننود درصد بازاری طلافروش بساز بفروش کارخانه و شرکت دارناستاد دانشگاه دکتر

ماشالا شغل همشون عالیه

ماشالا شغل همشون عالیه

بله البته خیلی هاشون ایران نیستن زمان انقلاب بیشترشون رفتن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
بیشتر ببینید
چرا نامرده عزیزم

چون فکر می‌کنه هرکاری بخواد می‌تونه بکنه آخرش با پول حل می‌کنه .البته اموالش مال من نیست مهریه هم ندارم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بابام‌ ماشین داره ماشین سنگین

عموهام

طلا فروشی

لوازم خونگی

مصالح ساختمانی

دیگه متخصص‌داریم

رستوران دار

و‌‌‌‌....

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
میشه بیشتر توضیح بدید

چی بگم عزیزم 

خیلی نخبه بود 

خانوادشون فقیر بودن و خودش نزدیک سی سال پیش یکی از برترین رتبه ها شد داخل حسابداری 

با خانمش داخل دانشگاه آشنا شد و بچه دار شدن و‌ خانمش و بچه ها رفتن کانادا و خودش هم واسه شغلش خیلی از اوقات ایران نیست 

کسی که منو بفهمه استاد فلسفست!

بابام‌ ماشین داره ماشین سنگینعموهامطلا فروشیلوازم خونگیمصالح ساختمانیدیگه متخصص‌داریمرستوران دارو‌‌‌ ...

ماشین سنگینم در حد 70/80 شاید بمونه تهش

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید