2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه ربطی به سید داره؟دعا نویس خوب میخای شما،،سوره بقره رو بزار پخش بشه توخونتون خودتم بلند بخون توی خونتون

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چه ربطی به سید داره؟دعا نویس خوب میخای شما،،سوره بقره رو بزار پخش بشه توخونتون خودتم بلند بخون توی خ ...

امروز استخاره قهوه  گرفتم گفت دعا روی بختت افتاده وهمزاد 

امروز استخاره قهوه گرفتم گفت دعا روی بختت افتاده وهمزاد

بخاطر دوری از قرآن و نماز همزاد بد میاد،با خدا باشی قرآن زیاد بخونی هیچ تاثییری نداره

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
بخاطر دوری از قرآن و نماز همزاد بد میاد،با خدا باشی قرآن زیاد بخونی هیچ تاثییری نداره

نه آبجی از سن ۱۲سالگی بختم بست دعا کردن دیگه خسته شدم میگن دعا داری حتما باید بری دعای خوب بگیری تا درست بشه کارت پیش کسایی که مطمئن هستم استخاره گرفتم

همزاد راستش منم خیلی اذیت میشدم 

دفع کردم کلا همزادمو 

فک نمیکردم برا همزاد بخای عزیزم

من خودم شبا خابم نمیبرد 

یبار خابیدم صب پا شدم دیدم انگار کتک خوردم دست و پام اندازه ی گردو کبود کبود شده بودن بی دلیل 

الان دعا دارم دور گردنم خدایی دیگ از هیچی نمیترسم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همزاد راستش منم خیلی اذیت میشدم دفع کردم کلا همزادمو فک نمیکردم برا همزاد بخای عزیزممن خودم شبا خابم ...

اره منم دیگه خسته شدم 😭😭😭

نحسی سنگینی بدبیاری دارم هروز کارم شده گریه خدا خیرت بده پیش کی شما دعا انجام دادین

اره منم دیگه خسته شدم 😭😭😭نحسی سنگینی بدبیاری دارم هروز کارم شده گریه خدا خیرت بده پیش کی شما دعا ...

من خودم شماره از یکی گرفتم 

لرستانه طرف ولی میفرسته

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40