2777
2789
عنوان

عاشق آرایش کردن و لوازم آرایشم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 41 پست
😂😂فکر کنم زیادی جذاب میشم نمیزاره

اره بابا داف میشی حسودی میکنه😂😂

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان بیرون این رنگی میزنن؟

اخه من نمیدونم تاچه حد قرمزه ولی اره زیاد دیدم بیرون رژگونه زیاد میزنن. اصلا مده الان صورت های قرمز و افتاب سوخته طور

مثلا یه نقطه کوچولو بزن که حالا خیلییی هم تابلو نشه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

حالا که بحث آرایش ،من یه رژ زرشکی مایع پرررنگ دارم که عاشقشم زرشکی تیره ، شوهرم میگه برای خیابون زشت ...

وای ۲۴ سال که خیلی کمههه

منم اتفاقا دهرم ولی روم نمیشه تو خیابون بزنم😂😂

از 

منم یه مدت خیلی تو فاز آرایش بودم

یه مدتیه نیستم ، خیلی کمتر شده 

دمدمی مزاجم کلا 😂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید