2777
2789
عنوان

امشب اتفاقات ترسناک و عجیب برام افتاد اونایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 157 پست
من قبلا فکر میکردم به خاطر خونست.الان مستاجرم.یه خونه ی دیگه هم میرم.باز این اتفاق ها میفته.

منظورم خواندن قرآن که اجازه نمیده نزدیک بشن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا با پیگیری زیاد از چند طرف بهم گفتن جن همراهه یعنی هر جا برم باهام میادتا الان چند بار دیدمش...ن ...

منم یه بار سنم که کم بود.مثلا خوابیده بودم.بالای سرم حرف میزدن فقط صدای پچ پچ میشنیدم.انگار چندنفر آروم حرف میزدن متوجه نمیشی.ولی الان حرف میزنن متوجه میشم.میدونم منظورشون چیه.

بعضیا شبیه انسانن.بعضیا شبیه حیوون چهاردست و پا راه میرن.شبیه غول هم هستن که شاخ دارن.یه سری هم هستن ...

من باور کردم 

منم چشم قرمزو دیدم البته زن بود قد کوتاهی داشت لب و دماغش گوشتی بود

قبل از خواب ۷ تا آیت الکرسی بخون،حصار ببند

مندل کشیدن و یاد بگیر فک کنم تو نت باشه

۵۰ تا آیه قرآن با صدای بلند بخون هر شب

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
من باور کردم منم چشم قرمزو دیدم البته زن بود قد کوتاهی داشت لب و دماغش گوشتی بودقبل از خواب ۷ تا آیت ...

کسی حرف آدم رو باور نمیکنه میگن برو روانپزشک.تو هم میدونی واقعیه دیگه.چون گفتم به زبان عبرانی حرف زدن فکر میکنن الکیه.هم فارسی حرف میزدن هم عبرانی.ولی من متوجه منظورشون میشدم.

کسی حرف آدم رو باور نمیکنه میگن برو روانپزشک.تو هم میدونی واقعیه دیگه.چون گفتم به زبان عبرانی حرف زد ...

آره ولی قرآن خیلی کمک میکنه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،