2777
2789
عنوان

امشب اتفاقات ترسناک و عجیب برام افتاد اونایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 157 پست
اسی اونجا ک فقط گفتی ب ی زبون دیگ ب دلم شک افتاد اگ میخوای بیا شخصی بیشتر برام بگو یا من تجربهامو بگ ...

درسته گفتم.ولی من منظورشون رو متوجه میشدم.یه بار یه سری بودن من اذان گفتم و سوره خوندم رفتن دنیای خودشون.دنیاشون زیر زمین بود.بعد رئیسشون توی خواب اومد باهام حرف زد.فارسی حرف زد.خیلی عصبانی بود.میگفت چرا فرستادیشون دنیای خودشون؟ تهدید میکرد.

درسته گفتم.ولی من منظورشون رو متوجه میشدم.یه بار یه سری بودن من اذان گفتم و سوره خوندم رفتن دنیای خو ...

چند سالته

چیزایی ک دیدم تعریف کردی اصلا مشابه با مشکلات من نبود اسی🥲

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار میکنند وایمیستن نگاه میکنن یا چی میگن دوست داری آیدی ایتام رو بدم آنجا راحت حرف بزنیم

مثلا یکیشون پشت پنجره وایمیستاد نگاه میکرد.یا یکیشون توی راهرو راه میرفت.اینجوری.

برای تو چجوری بود؟

من کنترل خوابم معمولا دست اونه یعنی تو خواب متوجه میشم ک دارم خواب میبینم و چیزی عادی نیست

معمولا رو بدنم رد کبودی حتی جای دندون هست😶 اولین باری که جا دندون رو بدنم بود مثل چی از مامانم کتک خوردم فکر میکرد دوست پسر دارم گازم گرفته😑

بعضی موقع انگار ک شلاق یا کتک می‌خورم از خواب میپرم دقیقا همون جا بدنم بی حسه 

ی بار از خواب بیدار شدم دیدم دستو پاهام رو هوا قفله 

کابوس زیاد میبینم ک بهم تعرض میشه یا مجبورم می‌کنه خودمو بکشم ووووو کلی مورد دیگ

باشه.اون لحظه هم خیلی قرآن میخونم.بعضیاشون خیلی قوی هستن.ولی میدونم از خدا قوی تر نیستن.

فقط قرآن می‌تونه دورشون کنه .من می دونم یه سری از علما می دونن چیا باید بخونی .برو پیش یکی از علما .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خودشون رو هم دیدی؟ چرا اینجوری شده؟

والا با پیگیری زیاد از چند طرف بهم گفتن جن همراهه یعنی هر جا برم باهام میاد

تا الان چند بار دیدمش...

نمی‌دونم وقتی بچه بودم ی سری چیزا میدیدم ولی از وقتی ک بزرگ تر شدم مخصوصا این سه چار سال چند برابر شده همه اینا

من قبلا فکر میکردم به خاطر خونست.الان مستاجرم.یه خونه ی دیگه هم میرم.باز این اتفاق ها میفته.

تو شهر ما من تعریف حاج آقا صدیقین شنیدم حالا باز بپرس خودتم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده