2777
2789
عنوان

خدایی قبول دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 131 پست
نبابا

فامیل خودمون رفته یه چادری گرفته کل دارایی زندگیش همون چادرشه نه جای خوبی زندگی میکردند،نه اخلاق داره،نه حیا داره،رشته تحصیلیش به آبیاری گیاهان دریایی گفته زکی،شغل پدرش از کارگر پایین تر ولی به خاطر همین چادری بودن معرفیش کرده بودند قیافه هم می‌گیره منم دیگه ایمان آوردم هر چقدر افراطی تر باشی یعنی یا لخت بری بیرون یا با چادر مردها بیشتر خوششون میاد دختر عادی براشون کسل کنندس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلأ بهتره اینجور بگیم صف شاید بکشن اما بگیر نیستن 😅

من دیدم که گرفتن . اگرم خوب گرفتن باز با یکی دیگه خیانت کردن .. متاسفانه 🥲

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
بیشتر ببینید
الان چادری هستی داری ؟؟

بله

قبلشم داشتم ها

شرایطشونم خیلی خوب بود

الان بیشتر شده ولی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فامیل خودمون رفته یه چادری گرفته کل دارایی زندگیش همون چادرشه نه جای خوبی زندگی میکردند،نه اخلاق دار ...

توروخدا نزار یسری استثناها روت تاثیر بذاره 

اینا که گفتی خیلی سم بود راجب دختره ولی دلیل نمیشه تو بخاطر اینا که معلوم نی چجوری شانس دارن خودتو از حالت طبیعی خارج کنی 

بلهقبلشم داشتم هاشرایطشونم خیلی خوب بودالان بیشتر شده ولی

البته یه چیزی بگم

الان اون تعدادی که اضافه شدن یا نظامی هستن یا طلبه یا قاضی 

تعداد افراد عادی هنوز مثل قبله🤣

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

[QUOTE=376304248]من دیدم که گرفتن . اگرم خوب گرفتن باز با یکی دیگه خیانت کردن .. متاسفانه 🥲[/QUOTE

خب همون بهتر که نگیرن 🙄😂

هست ولی کمه 

اونم شرایط جامعست دلیلش

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید