2777
2789

برادرشوهرم با یه دخترخانمی قرارمداراشون گذاشتن برای ازدواج مونده خانواده شوهرم رسما برن خواستگاری، بعد برادرشوهرم رابطه غیرمتعارف زیاد داشته، خودمو میذارم جای اون دختر حالم بد میشه که بخوام با همچین کسی ازدواج کنم، آیا من وظیفه ای در قبال اون دختر دارم به نظرتون،بخوان تحقیق هم کنن در و همسایه و اقوام دور که از این موارد اطلاع ندارن، دختر خانم هم می شناسم تا حدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون دختر خانوم باهات نسبتی داره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
همش فکرم مشغوله

نه شما حق دخالت نداری. هر حرکت منفی از سمت شما نشونه حسادت و دشمنی ورزی تلقی میشه. اون دختر و خانوادش باید تحقیق کامل کنن از دانشگاه از محل کار از شخصیت دوطتانی که دارن از تعقیبش در طول چند روز.

به شما و جایگاه شما هیچ ارتباطی نداره.

چکار داری مگه ازت آمده بپرسه 

چجور با اون خانم آشنا شده حتما با اونم بوده 

در کل شاید دیگه این کارا رو کنار بذاره وقتی ازدواج کنه 

به هر حال برادر هستن با همسرت شوهر خودت چطور ازین روابط ممکنه داشته بوده 

شاید خودش به اون خانم گفته باشه 

به هر حال دخالت نکنید بهتره گناه به هم خوردن ازدواج به شما نیفته و اینکه دختره حتما خودش امتحانش کرده یا شناختش داره زنش میشه 

نه شما حق دخالت نداری. هر حرکت منفی از سمت شما نشونه حسادت و دشمنی ورزی تلقی میشه. اون دختر و خانواد ...

اگه ارتباط نداشته باشه واقعا و من مسؤولیتی نداشته باشم خیالم راحت میشه واقعا قصد خراب کردن یه رابطه رو ندارم خدا از نیتم آگاهی ولی همش فکر دختره ام

کاشکی من کلا خبر نداشتم

دقیقا عین منی برادر شوهر من هم تقریبا همین طور با این فرق که من از رابطش مطمئن نیستم همسر سابقش که داشت جدا میشد همچین ادعایی کرد الان بت یه خانمی ازدواج کرده که اینقدر دختر خوب و ماهی هست همش براشون دعا میکنم انشالله لیاقتش این دختر رو داشته باشه