2777
2789
عنوان

با یکی درحال آشنایی ام

176 بازدید | 10 پست

نمیدونم قصدش ازدواجه یا ن تهش میخاد چکارکنه 

چون هردو مطلقه ایم و اون میگ خ زجر کشیده خانمش خیانت کرده مهریه هم گرفته بچه رو هم داده ب پدره

چندروز پیش گفت عاشق متانتت شدم مثل بقیه محبتتم رو پای حماقت نمیزاری و اهل سواستفاده و تیغ زدن نیستی 

خب این ینی چی انتظار داره ی خانم هیچی ازش نخواد 

ینی خسیسه؟

یا چشمش ترسیده؟حس میکنم با زنهای زیادی تو ارتباط بوده

۴۳سالشه ۴ساله جدا شده

تیپ و ظاهرش خوبه وضع مالیش خوبه دوتا ماشین و چنتا خونه داره 

روز اول ک آشنا دراومدیم شمارشو داد شماره گرفت هی درباره مال اموالش صحبت کرد خ بدم اومد پشیمون شدم ک شمارم گرفته 

۲هفته محلش ندادم پیامم ندادم 

بعد الان دوماهه حدودا گاهی صحبت میکنیم تلفنی 

چت زیاد دوس نداره

الانم ک گفت بقیه دنبال تیغ زدنن دوباره فکرم رفت سمت خسیس بودنش یا ترس اینک الان منو میخاد چون بنظرش خرجی براش ندارم؟؟؟

نه زیاد ربطی به خسیس بودنش نداره.فکر کنم تجربه بدی در این زمینه داشته که البته با بعضی خانومای این دوره زمونه و طرز فکرشون دیگه نیازی به تجربه ام ندارن.

بهتره باهم صحبت کنید ولی نه درباره گذشته بیشتر درباره خودتون و همو بهتر بشناسید و بعد تصمیم بگیرید راجع به جدی بودن یا کردنش

بنظرم برای رابطه موقت میخواد 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی یه چیزی.حتما اگه جدی داره باهات حرف میزنه ازش سوال کن که قصدش از این صحبت کردنه چیه.

یبار بحث ب سمت ازدواج کشوندم ولی بعد خودم خجالت کشیدم نمیخام حس کنه دارم وادارش میکنم یا مجبوره 

چون همون روز اول ک فهمید کی ام آشنا دراومدیم خ خوشحال بود ب همسایه اش ک دوساله منو میشناسه گفت تو میدونی این خانم کیه دختر فلانیه 

اون همسایه اصلا مامانم نمیشناسه 

بعد گفت مامانتو خ دوسدارم گفت تاحالا حس کردی از بعضی خانواده ها خوشت میاد دوسداری باهاشون قاطی بشی شما واسم اونجوریی 

اوایل گفت سر قضیه طلاقش خ عذاب کشیده 

چندروز پیش از دهنش پرید اونزمان ک خیانت زنشو دید چون دید ک وارد خونه اون آقا شده رفته اونجا زنش گفته خوب کردم

اینم بیماری قلبی داره بیهوش شده بردنش بیمارستان 

چون اذیت میشه نمیدونم چجوری بپرسم ک ناراحت نشه هم اینک فکر نکنه من هلاک ازدواجم و میخام بزور بیاد منو بگیره یا بخاطر وضع مالیشه من خداروشکر چشم گشنه نیستم دنبال پولش نیستم ولی اگ قراره رابطمون جدی بشه نمیخام خسیس باشه منو واس اینک هیچی نخوام بخواد

اگه طرف ۴۳ سالشه به احتمال زیاد شما هم تقریبا سنتون زیاده و جفتتون آدم های بالغی هستین بشینین تکلیفتون رو تو رابطه مشخص کنین اینکه این رابطه صرفا در حد دوستیه یا نه 

به خاطر موقعیت اقتصادی که داره زن های زیادی صرفا به خاطر پول با اون در ارتباط بودن و حالا شما رو متفاوت دیده و این ویژگی جذبش کرده نه صرفا اینکه خسیس باشه چنین چیزی رو نه با یه جمله بلکه زمانی که با هم بیرون میرین یا یه سری مناسبت ها و تو موقعیت های مختلف متوجه میشی

اگه طرف ۴۳ سالشه به احتمال زیاد شما هم تقریبا سنتون زیاده و جفتتون آدم های بالغی هستین بشینین تکلیفت ...

من ۳۸

درست میگین باید تو موقعیت های مختلف متوجه بشم

حس خوبی نگرفتم از حرفاش و کاراش

خیلی دقت کن

باهاش صمیمی نشو که وایستگی ایجاد نشه  که بتونی عاقلانه تصمیم بگیری

مردهای مجرد مطلقه به راحتی زیر بار ازدواج نمیرن

اکر برن سرکیسه رو شل نمیکنن

بچه هم که داره و تا آخر عمر بیخ ریششه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
حس خوبی نگرفتم از حرفاش و کاراشخیلی دقت کنباهاش صمیمی نشو که وایستگی ایجاد نشه که بتونی عاقلانه تصم ...

آره کاملا درست گفتین منم چون خ حساسم بهش دل نبستم اون هی هرروز اظهار علاقه گاهی شبیه مخ زنی حرف میزنه 

فک میکنم‌منو تو آب نمک نگه داشته ک یروز راضی بشم ب ارتباط باهاش ولی ازدواج ن 

چون قبلا ی مورد همسن خودم بود میگفت کلا یکی دوماه کافیه ک همو بشناسیم بعد تصمیم بگیریم از حرفهاش معلوم بود قصدش ازدواجه 

ولی این ن دنبال معاشرت و عشق و تفریحه انگار 

حرفهایی میزنه ک منو بخودش دلبسته کنه 

آفرین

حرف باد هواست

گول مثلا یه رستوران رفتن رو و یا گل خریدنشو نخور

اگر راست میگه باید خانواده هارو در جریان بذاره  باید حرفهای امیدوار کننده بزنه

تازه گفتی گاهی صحبت می کنید

بهت قول میدم گوشیشو نگاه کنی پر از شماره و چت های فلان و بیساره

چون مردا مثل ما نیستن و منتظر معجزه نمی مونن

مثلا من خودمم چندشم شد از زفتار بیژن مرتضوی که بعد یکسال بدو بدو رفت با یکی جوونتر از قبلی ازدواج کرد

اما بیچاره رو بازی کرد  آشکارا گفت نیاز دارم با یکی باشم که ازم مراقبت کنه

اما مردای حال بهم زن اینجا با صد نفر هستن و زیر بار هیج کدوم شون نمیرن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید