2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست

اوه خدایا یادش بخیر خواهرِ ساده ی من چقدر پول داد ب دعانویس،همش میگفت دقیق همه چیو درست میگه!!بعد مشخص شد شوهرِ خدمتکارشون بوده و اخبارو از خانمش می‌گرفته و با همدستی خانمش کلاه گشادی سر خواهرم گذاشت!!کلی پول ازش گرفت ، دعاها هییییچ تاثیری نداشتن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
ببین تو مثل اینکه عشق و عاشقی مغزتو از کار انداخته اون دعا نویس دیگه چه حروم لقمه ای واسه دعا چهار ...

چهارتومن هم نیست ۵ میلیونه اونم قبل عید ۵ تومن بود بعد عید میخواست بیشتر کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینکارو نکن با خودت و زندگیت ...

یک بنده خدایی تاپیک زده بود 

دعا گرفتم که تا به عشقم برسم و عاشقم بشه

اومد خواستگاریم و ازدواج کردیم 

اما بعد چند وقت کلا بهم بی حس شد و مجبور شدم دوباره برم سراغ دعانویس که پیداش نکردم ....

از کجا به این دعانویس اعتماد داری ؟ 

یکجوری بهت دعا میدن که دوباره مجبور بشی بری پیششون و ازت پول بگیرن 

توکل کردم عزیزم ولی خدا هم راضی نیست مثل اینکه🥲

خدا راضی نباشه نمیشه عزیزم 

شاید خودش یچیز بهتر برات کنار گذاشته

توکل و اعتماد کن به خدااا

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

بله عزیزم همکلاسی رفیقم شده دوتا از روزای هفته که کلاس داره رو میدونم دو بار از دور همو دیدیم نمیدون ...

درسته 

ای کاش هم‌زمان با دوستت انتخاب واحد میکردی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

عزیزم اینکارو نکن با خودت و زندگیت ...یک بنده خدایی تاپیک زده بود دعا گرفتم که تا به عشقم برسم و عاش ...

چشم خواهر من خودم خیلب خیلی دو به شک بودم شما دوستان لطف کردید منصرفم کردید چون خودمم تابحال اینکارو نکردم خیلی میترسیدم

ای خاک به سرم خواهر شما چطور متوجه نشد اخه

چند ماه گذشت تا از روی یه استوری متوجه شد....

جالبه خانمه میگفت درسته شوهرمه ولی من بش چیزی نمیگفتم🤭خلاصه اینکه اکثر دعانویسا کلاه بردارن و فقط میخان از آدمای ساده پول ب جیب بزنن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊