2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به حرفام میرسی .

خواهر من خودمم اینکاره نیستم بخدا از وقتی که با منشیه حرف زدم هرشب کابوس میبینم میترسم دعا بگیرم خدایی نکرده زبونم لال طرف مقابلم اذیت شه خودم به درک برای اون خیلی میترسم

چه پولی در میارن این دعانویس ها از شما ساده دلان😐

آره برو بگیر گردن یه شارلاتان کلفت بشه و خودت هم سرخورده بشی چون هیچ اثری نداره این چیزا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
این ترم اصلا دیدیش؟حتی از راه دور؟مثلا میدونی چند شنبه ها کلاس داره؟

بله عزیزم همکلاسی رفیقم شده دوتا از روزای هفته که کلاس داره رو میدونم دو بار از دور همو دیدیم نمیدونم توهماتم هست یا نه ولی اولین بار که فهمیدم همکلاسب رفیقمه سریع از دانشکده زدم بیرون تا باهاش چشم تو چشم نشم یکدفعه دیدم پشت سرم راه افتاده و به بهونه اسنپ اومد روبه روم وایساد و تا ده دقیقه روبه روم بود سری دوم هم که اصلا نمیدونستم کلاس داره بکدفعه دیذم از کلاسش در اومد چشم تو چشم شدیم اینقدر هول شدم اومدم از دانشکده در بیام یکدفعه دیدم پشت سرم از راه پله ها اومد منم با سرعت خودمو قایم کردم رفیقمم پیشم بود گفت فلانی طرف اومد هی اینور انور و نگاه میکرد دور خو‌دش میچرخید

چه پولی در میارن این دعانویس ها از شما ساده دلان😐آره برو بگیر گردن یه شارلاتان کلفت بشه و خودت هم س ...

اخه یعنی از رفیقمام گرفته بود اینقدر در گوشم خوند که من رو هم تحریک کرد

خدایا پول به کی میدی.۳تومن شومیز تابستانه:]

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
برای منی که این یک سالی مرگ رو به چشمم دیدم زوریه من کل زندگیم رو در راه این مرد فدا میکنم

خیلی احمقی چون  

برو  بشین  درست  بخون  و  به  خانواده  و  مادرت  خدمت  کن  به بچه  جون   به  جایی این  که  بچسپی  به  خرافات