2777
2789
عنوان

دوستان سه میلیون پول رو میخوام یواشکی کش برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 133 پست
از من بتو نصیحت دخترجون واسه هیچ بنی بشری این طوری حرف نزن. کل زندگیت مفته مگه که در راه یه ادم فدا ...

بنظرشما من چیکار کنم؟ هیچجوره از لحاظ روحی حالم خوب نیست دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشدم 

بله ایشون مثل اینکه تو تهران معروفه هرچند من خودم نمیشناسمشون

یکی از اقوام ما خانمش تو جادو جنبل حرف اول و آخر میزد اینقدر طلسم و جادو به خورد شوهره داد سی سال زندگی کردن ولی بالای بیست سال جنگ و دعوا و کتک کاری داشتن آخرش هم طلاق گرفت دیگه با دعا میخوای شوهر بسازی؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظرشما من چیکار کنم؟ هیچجوره از لحاظ روحی حالم خوب نیست دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشدم

به جای پول دادن به دعانویس که گند میزنه به زندگیت، برو پیش روانشناس تا بتونی راحت درد و دل کنی و راهکاری برات پیدا کنه

🌶🔥

استااااد 😂 . دعا اگر درست نوشته بشه و قسمت باشه همون بار اول اوکیه . ۴ میلیون دعا محبت؟ عملا داره تیغت میزنه

به دعا اعتقاد دارم ولی دعا محبت شاید واست اثر کنه ولی تا کارماش پس ندی ول کن نیست

استااااد 😂 . دعا اگر درست نوشته بشه و قسمت باشه همون بار اول اوکیه . ۴ میلیون دعا محبت؟ عملا داره ت ...

بنظر شما چقدره مگه؟اخه من خودمم تو اینکارا نیستم اولین بارمه

ببین میدونم سخته ولی خب نهایتا اگه قسمتت نشد یکی دیگه. من با سابقه دوبار ازدواج و چندبار اشنایی با مردای مختلف بهت میگم. بله درد عاشقی بد دردیه. ولی بجای این کارا خودت دعا کن و بسپر بخدا که اگه خیره و واقعا ادم خوبیه بشه اگرم نیست از سرت بیوفته. میدونم شاید تا مدتها فراموش کردنش سخت باشه ولی بهتر از این وضعیتته. اینقدر خودتو ذلیل یه مرد نکن