2777
2789

عشق اول شوهرم چندباری هم به شوهرم پیام داده و صحبت کردن مچشو گرفتم بلاکش کرد

از نظر خوشگلی من از اون سرترم از نظر تحصیلی هم من لیسانس دارم اون فوق لیسانس رشته هامونم یکیه ولی در حال حاضر اون شاغله 

به پیج زده تو بیو شغلش و نوشته باز پست گذاشته زیرش نوشته نمیدونم چرا میخواد خود نمایی کنه انقدر 

همشم استوری مذاره هیچکس از من بهتر برات پیدا نمیشه 

نمیدونم چیو از دست دادی فلان بیسار 

چه مرگشه این؟ انگار عقده  دیده شدن داره

مخصوصا اون شغلش اون شغلش منو کشته کم مونده بنویسه رو کاغذ بچسبونه به پیشونیش

بدیش اینه که شما پیگیرشی، اون که تو عوالم خودشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای چقدر درگیرشی😔

تو حس ششمی نبودی ؟؟

راستش از شدت تنهایی به اینجا پناه بردم چون واسه کارام کسیو ندارم باهاش مشورت کنم چون دوستام حسودن و خودخواه خواهشا خانمای با تجربه خواهرانه پشت هم باشیم و خواهشا