2777
2789

بچه ها مادرشوهرم باعث شد من و پسرم مریض بشیم و خونه نشین . ب ما گفت از روز قبل عید باید بیاین خونه ما بمونین . شهر دوریم ما. رفتیم نگو زنه انفولانزا داره . من و پسرمو بوس کرد هر چقدر خواستم ازش فاصله بگیریم اون هی میومد پسرمو بغل میکرد سرفه میکرد تو صورت بچه دو ساله ام . پسرمم الرژی داره‌‌ منم آسم دارم.هر دو مریض شدیم. حال منم بد شده نمیتونم نفس بکشم . ب  خونواده امم گفتم مریض شدم دیگه عید نه اونا میان ن ما میریم ‌ . مادر شوهرم از قبل با من دشمنی و کینه داشت میدونم از قصد اینجوری کرد. چون خودش نه خونه دخترش ک دیوار ب دیوارشونه رفت نه گذاشت اونا بیان که یه وقت مریض نشن . باهاشون تماس تصویری میگرفت ! 

حالا ب شوهرم میگم ب مامانت بگو چرا این کارو کرد قبول نکرد سرمم داد زد میگه مگه حالا چی شده . منم بحثم مریضی نیس اینکه چرا مامانش از عمد میدونس با این کار مریض میشیم اینجوری رفتار کرد. 

بچه ها میدونم مامانش باهام دشمنی داره حتی نسبت ب بچه منم حس کینه و حسادت داره. چون وقتی نوزاد بود من رو بچه ام خیلی حساس بودم رو بهداشت و اینا‌ .  دیدم پستونک بچمو مالید ب کف پاش بعد خواست بزاره دهن بچه ازش گرفتم . اینو ب شوهرمم گفتم متاسفانه باور نکرد 

اون روز ک  رفتیم خونشون و متوجه شدیم مریضه . جاریم بهم گفت اینا دو روزه مریض شدن ما از ترسش خونش نیومدیم ‌ چون اونم بچه کوچیک داره. کی دوس داره اخه مریض بشه اونم این وقت سال تو تعطیلات ک دکتری نیس و مطبا تعطیلن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای خبرش بیاد زنیکه روانی. جلو شوهزت بهش زنگ بزن بذار رو اسپیکر الکی بگو شوهرت نیست. بگو مامان جون شما که میدونستی مریضی مثه گل دخترت میگفتی ماهم نیایم اینجوری نشه

چه فرقی بین پسر و دخترت هست مگه

چی بگم...انشالله بهتر بشیهمسرتم میدونه حق باتوئهاما نمیخواد بگه بهت که مثلا به روت بالا نره(مغرور نش ...

اخه دلداریمم نمیده اصلا هیچ حرفی نمیزنه. من خواهرمم از راه دور اومد چون ما مریضیم اونم خودش بچه داره دیگه اینجا نمیان ما هم نمیریم ‌. منم همیشه رعایت میکردم  اصلا مریض نمیشدم .با اینکه جای شلوغی کار میکنم . چون اسم دارم میدونم انفولانزا چ بلایی سرم میاره دیگه شب خوابم نداره چون نمیتونم نفس بکشم ب راحتی 

چه بیشعوره 

حالا مادر همسر من مادر شوهرش پیر بود گاهی هفته ای میاوردن میزاشتنش مادر بزرگه رو خونه مادر شوهرم 

یه بار دیدم چای ریخت برا مادرشوهرش یواشکی آب اسکاج رو چلوند داخل لیوان چای بنده خدا 😣

من دیدم به همسرم گفتم که مامانت با مادر شوهرش این کارو کرد 

همسرم باور نکرد و گفت تو میخوای مادر من رو بد کنی 

یهو یاد این افتادم تعریف کردم تقریبا مشابه شما بود