2777
2789
عنوان

کسی هست مشاور باشه

82 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم کمکم کنید شدیدا نیاز دارم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در یه خط بگید چی شده

میخوام جدا بشم ولی سخته برام پسرم و ول کنم ۵ سالشه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
مشاوره ی حضوری رفتید؟همسرتون از ۱۰۰درصد چند درصد تلاش میکنه برای حفظ زندگی؟صادقانه بگید

ن همسرم راضی به اومدن نمیشه شاید ۵ درصد نهایتا

خوب پس خودتون مشاوره برید ولی عواقب طلاق هم در نظر بگیرید منطقیچون بچه این وسط آسیب میبینه

توی تنش بیشتر آسیب نمیبینه بچه؟

توی تنش بیشتر آسیب نمیبینه بچه؟

بله اونم اسیب داره ولی ایا بعد طلاق قراره چه به روزش بیاد؟ما فامیلمون هر کدوم زن و شوهر رفتن ازدواج مجدد کردن و بچه دارم شدن واون بچه ها که از خودشون بود به امان خدا رها کردن

این بی انصافیه