2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 55 پست
تو شوهرم رو نمیشناسی وقتی عصبی بشه واقعا ممکنه بکشتت واقعا میگم امشب هم اینقدر محکم با دستاش رون پام ...

میزدی تو صورتش ، پرتش کن اونور تو هم عصبی باش ببین از هرچی میترسی برو سمتش عقب نشینی نکن، مرتیکه الدنگ زور میگه پرو بازی هم در میاره دست بزنم داره سوهان روحش باش بگپ منم میرم دادگاه ازت شکایت میکنم پرشک قانونی میرم علاوه بر مهریه دیه هم ازت میگیرم بابت دست درازی ک کردی بهم نگو کتک زدی که پرو شه فک کنه ازش میترسی بگو دست درازی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عجب شوهر گاوی ببین هر سری اومدن غذا از بیرون بگیر هرسری اومدن روتختی و بده بیرون بشورن هر سری خواستی خونه رو تمیز کنی زنگ بزن کار گر بگیر بعدم بهش بگو ناراحتی برو طلاقم بده دعوای با سر صدا هم نکن جلو بچه‌ات آروم و متین هر شبم اونا اومدن و رفتن دو شب بعدش خونواده خودتو دعوت کن مردا اول و آخر و خدا شون پولشونه 

عجب شوهر گاوی ببین هر سری اومدن غذا از بیرون بگیر هرسری اومدن روتختی و بده بیرون بشورن هر سری خواستی ...

حاضره بخاطر پول منو بکشه بخدا راست میگم ولی اینجور خرجها هم نمیکنه 

در ضمن بعنوان یه آقا بگم خدمتتون این پررویی آقایون بخاطر شناختیه که از همسرشون دارن چون می‌دونن مثلا بخاطر بچه‌ها یا حفظ آبرو هم که شده خیلی از خانم‌ها کاری نمی‌کنن. ولی شما می‌تونید با درخواست نفقه یا مهریه یا تهیه عکس و مدرک از آسیب‌های بدنی‌ای که بهتون زده و شکایت کردن به آقاتون بفهمونید که این تو بمیری ازون تو بمیریا نیست. بعدشم مملکت قانون داره از داد و فریاد همسرتون نترسید.

بازم می‌گم قبل هر کاری حتما مشاوره برید.

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

در ضمن بعنوان یه آقا بگم خدمتتون این پررویی آقایون بخاطر شناختیه که از همسرشون دارن چون می‌دونن مثلا ...

نمیخام اخه زندگیم خراب بشه که پدر و مادرم مریضن نمیخام اذیت شن

تو راست میگی ولی بچههام چه گناهی دارن حاضره من از خونه برم اونا باشن هیچوقت نفهمیدم آخرش دوستم داره ...

مدل خودش باش بالاخره بچه های اونم هستن عزیزم نقش قربانی بازی نکن از زندگی حقتوووو بگیر چون حق دادنی نیست گرفتنیه

در ضمن بعنوان یه آقا بگم خدمتتون این پررویی آقایون بخاطر شناختیه که از همسرشون دارن چون می‌دونن مثلا ...

ایشون فوقالعاده لجبازه و وقتی عصبی میشه ممکنه حتی به بچه اش هم اسیب برسونه منم نمیخام واقعا دیگه ادامه بدم اومدم‌اینجا یکم‌آروم بشم 

بچههام خاب بودن

یه چند وقتی باهاش  حرف نزن تو خودت باش بهش محل نده دل آدم وقتی میشکنه هیچ جوره روبه راه نمیشه یادمه یه بار با شوهرم بحثم شد چند روز بعدش سر نماز بودم دلم شکسته بود گریه کردم بهش گفتم به همین نماز حلالت نمیکنم ظلم کردی به من خدا بهت ظلم کنه نفرینش کردم خیلی از حرفش پشیمون شد تو هم یه بار به جای دعوا این کارو بکن شاید شاید بهتر بشه اخلاقش 

عزیزم زندگیه نه زمین رقابت و تلافی

دقیقا چون زندگی میگم مدل خودش باش که اون فکر نکنه خبریه هر روز با این اخلاق گهش این بیچاره اذیت کنه مث‌خودش باشه شوخرش ادب میشه میفهمه هر‌غلطی خواست نمیتونه بکنه

میزدی تو صورتش ، پرتش کن اونور تو هم عصبی باش ببین از هرچی میترسی برو سمتش عقب نشینی نکن، مرتیکه الد ...

میگه برو خیلی پررویه اگه هم‌برم دیگه نمیتونم‌برگردم چون خیلی لجبازه خدا لعنت کنه مادرش رو