2777
2789
عنوان

شما مادرشوهرتون که میاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 53 پست
وای دقیقا تا میام آشپزیم کنم همش میاد دخالت میکنهدر قابلمه رو برمیداره هی میگه فلان کارو نمیکنییه با ...

بی خیال باش.

عین مادر سوهر منه. درکت میکنم. بذار هر کارمیخواد بکنه😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمالا درامد شوهرتو حق خودش میدونه حالا میگه تا جایی که در توانمه باید از مال پسرم بخورم.خودشونو سه ...

وای چه حرفی زدی

به خدا که راست میگی

همش میگه خونه پسرم حتی تو روی من نمیگه خونتون میگه خونه پسرم

بنفشه🍃

وای خاک به سرم😐😂😂😂از این بعد هرچی خودت میخوای درست کنن اهمیت نده ،به اندازه هم درست طفلیا گناه د ...

از لحظه ای که میاد دیوونم میکنن سر غذا

شوهرم با اینکه همیشه طرف اوناست یه بار نگاه بشقاب مادرش کرد گفت من نگران خودتم حالت بد میشه

بنفشه🍃

خب یا ب شوهرت بگو یا همیشه درخاست غذا داشتن بگو انشالله بار بعد الان فلان چیزو پختم اگه گه گداری میگ ...

نه والا همیشه میگه

میدونی زورش میگیره از بیرون غذا بگیرم دلش میخواد من زحمت بکشم دلش نمیخواد راحت بشینم

سر همینم هی میگه 

بنفشه🍃

وای چه حرفی زدیبه خدا که راست میگیهمش میگه خونه پسرم حتی تو روی من نمیگه خونتون میگه خونه پسرم

مامانم میگه خیلی قدیمیا میگفتن ما از گوشت گردن مسرمون سهم داریم.مادر همسر خودم فقط به همسر من میگه هر چی داری از من داری من خیلی زحمت کشیدم برات.در صورتیکه برا دختر و مسرای دیگه همه کار کرده از دانشگاه آزاد و جهیزیه خوب و عروسی و عقد خوب تا کارای زیباییشون.همسر من‌بعد ازدواجمون رفت دانشگاه و کلی دوره های تخصصی.هیچ  کاری هم نکرد براش.حتی کادوی عروسی و خونه خریدنم نداد.ولی دخترا هی میان از کادوهایی که مامانشون داده میگن حتی اینکه برا جاریم چی کادو دادن.جالبه انقد که من کادو قشنگ دادم‌بهش حواسم‌به کاستی های خونش بوده دخترا نمیکنن

We remember #PS752

مامانم میگه خیلی قدیمیا میگفتن ما از گوشت گردن مسرمون سهم داریم.مادر همسر خودم فقط به همسر من میگه ه ...

چقدر شبیه منی

شوهر منم همش بهش میگن فرستادیمت مدرسه که رفتی سرکار

میتونستیم نفرستیم

باید بهمون پول بدی

شوهر منم همش منتظره حقوقمون زیاد شه به پدرش پول بده

شکر خدا اونقدی نداره بتونه زیاد پول بده بهشون

بنفشه🍃

شما چی میگید که میگه خونه پسرم؟

هیچی مث احمقا نگاش میکنم

ولی یکی دوجا هم حالشو گرفتم

یه بار هی نظر میداد در بالکنو باز بزار گفتم اینجوری راحتم

یه بارم به شوهرم میگف در بالکنو همیشه باز بزارین رو کردم به شوهرم گفتم زندگیمو پر خاک نکن

بنفشه🍃

در کل اسی باید بیخیال بشی کار خودتو بکنی هر چی بگی لج میکنه.مخصوصا که همسرت طرف اوناست.من مثلا میگفتم قبل اومدن خبر بدید بدتر لج میکردن مثلا قبلا اگر یه ساعت قبلش زنگ‌میزدن کردن بیست دقیقه قبلش موقع شام.و.همسرمم میگفت زنگ‌بزنید یعنی پوستمو کندن تا قبول کردن ظهر زنگ‌بزنن برا شام

We remember #PS752

در کل اسی باید بیخیال بشی کار خودتو بکنی هر چی بگی لج میکنه.مخصوصا که همسرت طرف اوناست.من مثلا میگفت ...

راست میگی

اینام اوایل زنگ میزدن پشت دریم

خیلی تلاش کردم که به قول تو ظهر زنگ بزنن

ولی همش مث خوره خودمو میخورم

بنفشه🍃

چقدر شبیه منیشوهر منم همش بهش میگن فرستادیمت مدرسه که رفتی سرکارمیتونستیم نفرستیمباید بهمون پول بدیش ...

من با پول دادنم مشکل ندارم.خود فرزند معمولا دوست داره گاهی یه کاری بکنه که حس کنه یه کاری کرده در مقابل زحمتای بی نهایت خانوادش.ولی اینکه طلبکارن منت میزارن سخته.اینکه هیچ کدوم بچه هاش کار نکردن و سنگ تموم گذاشته ولی همسر من از نه سالگی رفته کار کرده برا خرج مدرسه ولی منت میزارن‌سخته.

We remember #PS752