2777
2789
عنوان

شما مادرشوهرتون که میاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 53 پست
من با پول دادنم مشکل ندارم.خود فرزند معمولا دوست داره گاهی یه کاری بکنه که حس کنه یه کاری کرده در مق ...

دقیقا

من راستش از پول دادنم حرصم میگیره

چون اونا هزار تومن نونم ازمون میگیرن

بخدا عروسی گرفتیم با پول وام ازدواج حتی کادو هم ندادن. فقط باباش هی میگفت مهمونا چایی میخواستن ۲۰۰ هزار تومن دادم تالار بهشون چایی بده. فک کنم شوهرم ۲۰۰ تومنشم داد به من نگفت.

واسه همین اصلا راضی نیستم

بنفشه🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راست میگیاینام اوایل زنگ میزدن پشت دریمخیلی تلاش کردم که به قول تو ظهر زنگ بزننولی همش مث خوره خودمو ...

تا قبل از اینکه کلی بیماری روحی بگیری و بین خودتو همسرت تنش ایجاد بشه یکم بیخیالی کن.و کاری که خودت میخوای بکن.غذای مد نظر خودتو درست کن.خسته میشن در نهایت.سعی نکن بجنگی.من بحث نمیکنم چند باری هم‌بحث بوده خودشون شروع کردن و من جواب دادم بدون دعوا.فاصله میگیرم 

We remember #PS752

دقیقامن راستش از پول دادنم حرصم میگیرهچون اونا هزار تومن نونم ازمون میگیرنبخدا عروسی گرفتیم با پول و ...

میفهمم حرصم داره مخصوصا اگر زندگی خودت کاستی داشته باشه.ولی پیش خودم میگم خوب حق داره همسرم دوست داره مادرشو خوشحال کنه.البته ما هم انقد نداریم که بریز بپاش کنه😂

We remember #PS752

دقیقامن راستش از پول دادنم حرصم میگیرهچون اونا هزار تومن نونم ازمون میگیرنبخدا عروسی گرفتیم با پول و ...

منم گفتم که خودمو همسرم یه عروسی که نمیشه گفت جشن خودمونی گرفتیم‌عین مهمون اومدنو رفتن هیچکس کادو نداد.ولی همیشه هم توقع داره خرج کنی.به جبران خرجی که کردن از بچگی انگار برا بقیشون نکرده.ده برابر بهترشو کرده.جهیزیه خواهراش به زمان خودشون خیلی خوب بوده.فکر کن اونموقع هر کسی نمی رفت دانشگاه آزاد وضع مالیشون خوب نبوده ولی خواهراش رفتن آزاد

We remember #PS752

نه والا همیشه میگهمیدونی زورش میگیره از بیرون غذا بگیرم دلش میخواد من زحمت بکشم دلش نمیخواد راحت بشی ...

واقعا بش اهمیت نده خدای نکرده زندگیتو خراب نکنه از شوهرت دورش کن😐