2777
2789
میشه همینجا بپرسم ؟ واقعا متوجه نشدم کدوم تاپیکت ؟☹️ میخوام بدونم مردی که دوسش دارم باهاش آینده دارم ...

درخواست بده مشخصات بفرس واسم

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام من دوتا خاسته دارم دارم الان برات ایت الکرسی میخونم میشه منم بگی یکیش اینه امسال ازمون استخدامی ...

متوجه نشدم چی؟

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

بیچاره یادش نیس ک چی گفته😂🫠منم چن روز پیش بهش گفتم گفتی کییی رفیقم برمیگرده؟😂منم یادم رفته بود

😂😂😂😂😂اخه ریادن کسایی ک سوال دارن همه هم یا عشقیه یا بارداری 

دوسه تا حس ششم توی سایت هستن ک مهربونن و حرفاشونم اکثرا حقیقت درمیتد

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ولی منو خوب یادت بودااروم کراشی مشخصه😎🤣(اون استیکر معروفه تلگرام)

اسمت یادمههه

لطفا قبول کنننن مرررسیییی🥲🥲نگرانمممم

چشم عزیزم

اسم من؟🫠مگ من اسممو بهت گفتممم؟؟

نه آیدای شاملو منظورمه