2777
2789
عنوان

آقایون سوال درباره ماشین

86 بازدید | 11 پست

با کوییک یه مسیر ۵کیلومتری بکسل کردم یه پرایدبا طناب بنظرتون شاسی آسیب دیده؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

معلوم که نه

تو اینستا پست می‌زارن که آسیب دیده شاسی بر اثر بکسل کردن

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

اولا این ماشینا شاسی ندارن .. شاسی شون همون بدنه است .. دوما مگه ماشینا برخورد داشتن که اینو می پرسین ... سوما اگه هم برخورد داشتن باید صافکار ببینه وجدانا انتظار داری با تایپ کردن جواب بگیری .. اونم ندیده ؟؟!!! .. چهارما .. لطف کنید پراید نخرید ..🤣🤣🤣😁😁😁

تو اینستا پست می‌زارن که آسیب دیده شاسی بر اثر بکسل کردن

بیخود کردن...بهش فکر نکن..حتی یه لحظه 

هنوز گوشه ای از قلبم بابت چیزهای که حقم نبود و تجربشون کردم درد میکنه...این روزا آلزایمر درد نیست..درمانه

به احتمال زیاد نه

شاسی ماشین‌ها محکم‌تر ازونه که بکسل یه ماشینی مث پراید آسیب ببینه ولی اگه موقع بکسل صدای ناجوری شنیدین بد نیست به یه شاسی ماشین رو یه صافکار یا تشخیص رنگ یه نگاهی بندازه.

اگرچه مهارت راننده بکسل کننده(آهسته رفتن یهو سرعت نگرفتن)، ترمز محکم نگرفتن راننده ماشین بکسل شونده و شرایط جاده هم مهمه.

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص