2777
2789

دختر همسایه ما همیشه خدا جوریه که فک میکنی همین الان از آرایشگاه و مزون لباس و پاساژ و اینا اومده.موها لخت شلاقی آرایش کرده لباسای شیک و مرتب فقط برای اومدن خونه مامان

من تو عیدا و عروسیا به زور خودمو اونجوری درست میکنم 

از بیرون یکی نگام کنه میگه چقدر مرتبه داداش تو بیا اتاق منو ببین خب عزیزم قبل میکاپ کردن برو حمام بع ...

روتین پوستیمو خیلیییی رعایت میکنم نظافت و....ولی دم ب دقیقه نمیتونم شیو کنم لباس باز بپوشم یا موهامو خوشگل کنم نهایتا با گیره جم کنم 

ولی خیلی رو دیدم توی خونه حتی یدونه مو رو بدنشون نی پا بند میزارن لباسای ست و باز میپوشن همش ارایش دارن و....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مهمترین ادم زندگیت همسرته منم بچه کوچیک دارم و کار خونه زیادددد ولی همیشه به تمیزی و مرتب بودنم میرسم لباسامم خوب میپوشم ارایشم در یه تینت میزنم تو خونه   نسبت به بو حساسم مسواک و بادی اسپلش و مام مرتب استفاده میکنم

من هر روز روتین پوستی. دارم هر هفته یا هر ماه پاکسازی صورت این باعث میشه پوست خوبی داشته باشم که نیا ...

اینم روش خوبی ک لباس حدا بزارم برای کارای خونه 

من لبلسای خوبمو میپوشم بعدم یا کثیف میشن یا اقد میشورمشون ک بترکن

منم خودم ول کردم کلا فقط موهام شونه میکنم همین،ولی یه سوال دارم این روتین پوستی ازکجا دراومد؟

خدا عالمه از کجا اومد، 

من وقتی مشغله فکری دارم که دیگه واویلا 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

قلق خودتو باید خودت متوجه بشی. اگه پوست و موهاتو خوب کنی نیاز به ارایش طولانی و زیاد نیس. نهایت یه مداد و ریمل و رژ چقدر مگه زمان میبره؟ موهای دکلره و لایت البته حق میدم خیلی ادمو شلخده میکنه بهش نرسی

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
روتین پوستیمو خیلیییی رعایت میکنم نظافت و....ولی دم ب دقیقه نمیتونم شیو کنم لباس باز بپوشم یا موهامو ...

من آرایش که نه ولی خیلی ریز به خودم. میرسم مثلا تینت لب میزنم یا سایه ملایم میزنم خیلی وقت نمیگیره 

منم خودم ول کردم کلا فقط موهام شونه میکنم همین،ولی یه سوال دارم این روتین پوستی ازکجا دراومد؟

ولشون کن فقط ویتامین سی بزن و گاهی شبا زینک اکسید 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
بیشتر شیو موهای بدنم برام سخته خیلیم حساسم

لیزر برو راحت میشی

بیشتر ببینید

یچیزی بگم شاید باورت نشه ولی آخرین باری که خودمو تو اینه دیدم یادم نمیاد

حتی جلوم اینه هم باشه انقدر فکرم درگیره که ذهنم یه تصویر دیگرو بجای صورتم میاره جلو چشمم😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....