2777
2789

من که کلا خودمو ول کردم

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هر روز که نمیشه 

گاهی آدم واقعا حوصله نداره و طبیعی هست 

اما سعی میکنم لباسامو هر روز تعویض کنم و شب ها صورت نشسته نمیخوابم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من هر روز روتین پوستی. دارم هر هفته یا هر ماه پاکسازی صورت 

این باعث میشه پوست خوبی داشته باشم که نیاز به زیاد آرایش کردن نداشته باشم

یا حتی آرایش خیلی قشنگ روی پوستم بخوابه 

همیشه برای کار کردن توی خونه یه لباس جدا دارم که اگه کثیف بشه یا بو بگیره بشورم بعد از تمام شدن آشپزیم و کارام میرم لباسای خونگی خوبم میپوشم قبلش بادی اسپلش بدن میزنم که کنار شوهرم یا کسی میشینم بوی خوبی بدم همیشه موهامو می‌بندم 

شبا میبافم تا موهام سالم بمونه و گره نخوره و صبحشم به راحتی شونه کنم 

دیگه خیلی کارا...🤩😊

از بیرون یکی نگام کنه میگه چقدر مرتبه داداش تو بیا اتاق منو ببین خب عزیزم قبل میکاپ کردن برو حمام بعد هم یه میکاپ خیلی نچرال بزن

با ۴ تا برادر من ۲۰ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم برای یاد گرفتن خواهر شوهر داری سوال کنید خواهر شوهر نشدم اما چیزای خوبی بلدم 

داری خودت جواب رو میدی دیگهخوب باید هر روز به خودت برسی و سختت نباشهعملا تنبلی را کنار بذاری😁

تنبل نیستم اندازه ۴ تا ادم کار میکنم بچه کوچیک دارم

با این حال ب پوستم‌میرسم ولی خب گاهی خسته میشم لباسام شلخته میشه  و...