2777
2789

استرس کنکور گند زده بود بهش.  احساس خوبی نداشتم به خودم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چطوری ؟

الان خیلی بهترم

چون اولا فهمیدم  من درست بودم ،طرز فکر من درست بود شاید نمیدونستم چطور خودم نجات بدم  ،تمام برچسب های که بهم خورد از بیشعوری اطرافیان بود ،الان خودم باور دارم ،رو خودم حساب میکنم ،گذر زمان باعث شد بفهمم رویام آنقدر دور یا سخت یا نشدنی نبود فقط آنقدر محیط با خزعبلات و فشار های الکی ذهن منو منحرف کرده بود که انگار تو مسیر مه گونه راه میرم و هیچ تصوری از آینده نداشتم ،همه چیز خیلی بهتر شد ،آدمای بهتری سر راهم قرار گرفتن ،جوری که باید برام ارزش قائل شدن ،آرامشم بیشتر شد ،مستقل شدم ،زندگیم طبق چیزی که میخوام چیده شد

من الان ۱۹ سالمه

۱۸ سالگی استارت دعواهام با بابام شروع شد از قبیل نمیخوامت هیچوقت نمیخواستمت برو بیروت از این دیک خرجتو نمیدم ازت بدم میاد و و و

الان احساس بدی نسبت به خودم دارم میدونم باید از این خوته برم ولی درس نمیخونم

هیچ دوس پسر یا عشقی ندارم

استقلال ندارم

از هیکلم و دماغم بدم میاد

ساده تر بگم خیلی خیلی هیلی سخت میگذره و دنیا رو سرم اواره

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

من 16سالم که بود اون موقع عاشق اندی خواننده شده بودم هم  صداش هم قیافش، منه دیوونه کرده بود ازصبح تاشب آهنگاشه گوش میکردم حتی توی مدرسه اسممه اندی گذاشته بودن منم به همه میگفتن اندی شوهرمه همین الانم کشته مردش هستم بااینکه بچه وزندگی دارم 

من الان ۱۹ سالمه۱۸ سالگی استارت دعواهام با بابام شروع شد از قبیل نمیخوامت هیچوقت نمیخواستمت برو بیرو ...

چون شرایط تقریبا شبیه منه

خواهشا نترس ،از کنکور نترس ،از درس نترس ،از اینکه اگر تاپ ترین رشته قبول نشم چی نترس

بدون که از پسش برمیای قطعا و مطمئن باش ،قول میدم اون بیرون فضا و محیط خیلی بهتر از شرایط الانته حتی اگر ایده آل نباشه ،بخون یه رشته متوسط حتی ،قبول شو ،بعد میفهمی چقدر زندگی مسیر میذاره جلو پات و چقدر ذهنت باز و شفاف میشه برای پیدا کردن مسیر زندگیت

کاش منم به همچین موقیتی برسم دارم جون میدم توی این شرایط😭دلم میخواد خودمو حفه کنم بمیرم از دستشون

🤦‍♀️🤦‍♀️اخ چقدر میفهمم چی میکشی منم سالای جهنمی زیادی رو گذروندم 

فقط بپر از این مرحله  گیر نکن ،یه کاری کن فقط بگذری حتی اگر مسیر اولت ایده آل نیست

چون شرایط تقریبا شبیه منهخواهشا نترس ،از کنکور نترس ،از درس نترس ،از اینکه اگر تاپ ترین رشته قبول نش ...

من نمیخوام تو این خونه بمونم

شرط خروج از این خونه پزشکیه

من حتی نمیخوام پزشکی بخونم

من از اینام ک ۶ ماه برم سر یه کار پول درارم بعد برم سرکار دیگ تجربه کسب کنم بگردم بخندم

اینا نمیزارن

یه باشگاه ساده چیه؟نمیزارن

یه گیتار مگه غیرمجازه؟نمیزارن

کاشت ناخونو دیگ پسرام انجام میدن نمیزارن

و و و

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
🤦‍♀️🤦‍♀️اخ چقدر میفهمم چی میکشی منم سالای جهنمی زیادی رو گذروندم فقط بپر از این مرحله گیر نکن ،یه ...

چشم  :) 

امیدوارم چند سال بعد منم به یکی همسن الانم عین شما بگم میگذره نگران نباش همه چیز خوب میشه  :) 

🍓