2777
2789
عنوان

لعنت به قهوه🥵🥵🥵🥵🥵

223 بازدید | 21 پست

متنفرم از این سم . هر بار میگن اصلا نباید لب بزنم اومدن یه قاشق قهوه گلد از اون فوری ها ریختم تو فرنی که خوش طعم بشه و تنوع . کل امروز نخوابیدم و تپش قلب و اضطراب دارم . فکر نمی‌کردم حتی این مقدار کم هم اثر بذاره .... مشتقات قهوه مثل کاکایو اینا هم این اثر بد رو داره بهم . درحالیکه بقیه قهوه خور حرفه ای هستن 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا فرنی خوش طعم شد ؟؟

آره واقعا عالی شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

منم ی مدت همسرم ی مدل قهوه ترک برام خریده بود

ی هفته ازش میخوردم ب شدت تپش قلب و درد داشتم

رفتم دکتر گفت مشکلی نداری اما ضربان قلبت بالاس و پرانول برام تجویز کرد

خیلی اتفاقی از طریق سرچ و گوگل فهمیدم بخاطر قهوه بوده

الان نوع قهوه رو عوض کردم و خیلی کم میخورم شاید هفته ای ی بار

و تمام علایمم برطرف شد

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خب به بدنت نمیسازه چرا اصرار داری باز بخوری همه ک یجور نیستن

نه تمایل ندارم گاهی مثلا بعنوان طعم دهنده میریزم چون یه بسته از قدیم الایام تو خونه مونده نمی‌دونم چه استفاده ای کنم 😂

بیشتر ببینید
یعنی چی آخه 🥺کی بود به عشق من توهین کرد 🌚😂قربونت برم شما به کافئین حساسیت داری .

امروز فهمیدم 🥲

بیشتر ببینید
بابا چه حرفیه آخه. خودتون به فنا میدید

چی؟

بیشتر ببینید