2777
2789
عنوان

مادر بودن 💗 آقایون حتما بخونن

72 بازدید | 3 پست

هر چیزی تو این دنیا سختی خودشو داره 

یکی از سختی هایی که ما ادما به خودمون و بقیه می دیم

"کاملگرا" بودنه !

انتظار کامل بودن از خودمون و بقیه داریم

و این اول از همه زندگی خودمون رو به اُفت می‌کشونه بعد بقیه رو

کسایی که تو کشور ما متاسفانه خیلی انتظار کامل بودن ازشون میره؛ مادرها هستن 🙃

عزیزان

مادر ها هم انسان هستن ، حق دارن خسته بشن 

حق دارن گاهی اوقات دلشون بخواد مادر نباشن !

همه اینها از خستگیه ، از درک نشدنه ! 

ولی قلبا هیچ وقت دلش نمیخواد یه تارمو از سر بچه اش کم بشه 

من تو این سایت خیلی می بینم مادرایی رو که میان از بچه هاشون بد یا از مادری مینالن، و چه قدررر خانوم میرن و سرزنششون میکنن :)

خانومای عزیز🙂💗..هر ادم خسته ای نیاز به شنیده شدن احساساتش داره ، این احساسات واقعی نیستن

اگه یه مادری میگه دوسدارم بچه ام رو بُکشم ، به این معنی نیست که واقعااا این رو میخواد! این مادر فقط میخواد احساساتش رو با این حرف ها بروز بده و ینفر بشنوه و درکش کنه ! نه سرزنش و توهین....

لطفا اگر توو خانواده تون کسی هست که تازه مادر شده درکش کنید، گاهی اوقات براشون هدیه ببرید، غذا درست کنید ببرید براشون ... خلاصه هواشونو داشته باشید ....

خانوم ها مخصوصا از طرف همسراشون خیلی انتظار درک شدن دارن...‌‌‌

لطفا درکشون کنید نزارید احساس تنهایی کنن.....

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

الان که دخترم تو بغلم خابیده باحرفات گریه کردم🫠

چقدر تک تک جملاتت من بودم

چقدرررر شما خوب میفهمی و درک میکنی

شما فرشته این کاش همه مثل شما میدیدن مادرهارو

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان که دخترم تو بغلم خابیده باحرفات گریه کردم🫠چقدر تک تک جملاتت من بودمچقدرررر شما خوب میفهمی و در ...

ممنون از نظز لطف و محبت شما .

سخته باید حق بدیم خیلی ها اگاهی ندارن.

باید سعی کنید رفتار یسریا رو ندید بگیرید و حداقل  خودتون از خودتون انتظار کامل بودن نداشته باشید و گاهی اوقات به روح خود و جسم خود استراحت بدید

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀