2777
2789
عنوان

من شک دارم بچه خانوادم باشم از کجا میشه فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 13482 بازدید | 187 پست
چی بگم والا. نه من نیستم عزیزم حتی دیدم بهم اثبات شد که نیستم گرچه آرزوم بود خانوادم نباشن. 3 ساله خ ...

چند سالته

من خیلی اذیت می‌دم حتی حق گریه مردنم نداشتم ک یوقت ب روحشون خدشه وارد نشه آنا عین وحشی ها اونا بهم حمله میکردن و در جواب منو حساس متهم میکردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند سالتهمن خیلی اذیت می‌دم حتی حق گریه مردنم نداشتم ک یوقت ب روحشون خدشه وارد نشه آنا عین وحشی ها ا ...

مادر من فقط به فکر خودشه. یه نمیگه بهم که حالت بده. بخدا امروز کلی گریه کردم. من آخه نمیدونم چرا بینی ام انقد خراب شد. فکر کن من با هزار امید رفتم عمل کردم. من 26 سال. با هزار امید رفتم عمل کردم که آخر چی بشه؟ من گفته بودم نیمه فانتزی عمل کن تاکید کردم ولی طبیعی عمل کرد. آخه چرا من انقد باید تاوان پس بدم؟ منی که انقد حالم قبل عمل بینی برای مهاجرت بد بود و گفتم عمل بینی بکنم تا شاید حالم خوب شه بینیم خوشگل بشه فکر مهاجرت یکم از سرم دور بشه ولی بدتر انقد بینیم خراب شد که اصلا مهاجرت یادم رفت. مادرم فقط میخواد بهم عذاب وجدان بده که با گریه هات داری حال منو بد میکنی. اصلا به فکر من نیستا. من نمیدونم یه آدم چجور میتونه انقد سنگ دل باشه؟ خب اصلا درسته من دختر واقعی تو نیستم ولی من 26 سال با تو یجا زندگی کردم. من وقتی دشمنمم گریه میکنه دلم براش کباب میشه ولی تو که برام مادر بودی اونم بعد 26 سال چرا ازم متنفری؟ خب اگه انقد ازم متنفره بهم واقعیت ها رو بگه. بهم بگه خانواده واقعیم کجاست که منم حسرت آغوش اونا رو نکشم. برم پیداشون کنم و برای همیشه برم پیششون. حالا که منو نمیخواد حداقل آدرس خانواده خودم رو بهم بده که منم برا همیشه از زندگی شون برم. فقط میخواد بهم عذاب وجدان بده. من خودم حالم بده اون بدترش میکنه. آخه گناه من چیه 😭😭😭😭😭💔💔💔💔بهش گفتم من از اینجا از این خونه برا همیشه میرم یه جوری که انگار خیلی دلش میخواد گفت بروووو

مادر من فقط به فکر خودشه. یه نمیگه بهم که حالت بده. بخدا امروز کلی گریه کردم. من آخه نمیدونم چرا بین ...

ببین مادرت خود خواه ولی مادر من برا همه کلفت برا من دشمنه فقططط هم با من چون من ازهمه با وجدان تر و به فکر تر بودم و بیشتر خررررر از حد دوسش داشتم آخرین بار با گریه مظلومانه قسمش دادم من واقعا بچتم؟ بهم پوز خند زد ک تو دیوونه تی علنا شاد شد انرژی گرفت رفت نشست پای فیلم از ین 8سالگی هم زن عمو و آدمای هم سن خودشو میزد تو سرم ک آره شوهر کرده بچه داره تو فلانی اصلا روانی علنا خلاصه ک موندم چی بگم اما اینو بهت قول میدم از مادر من خیای بهتره همینکه بینیتو عمل کردی فک کن من مریض میشدم منو دمتر نمی‌برد ک اذیت شم تا آخرش برو تو هم ی از دی ان ای بده

ببین مادرت خود خواه ولی مادر من برا همه کلفت برا من دشمنه فقططط هم با من چون من ازهمه با وجدان تر و ...

اینم نمی‌بره منو دکتر. یه شب یه قرصی رفت تو گلوم داشتم میمردم انقد سرفه زدم اصلا یه حالت بدی بودم خیلی خیلی سرفه زدم شب بود. وقتی آب دهان قورت میدادم گوش هام منفجر میشد. مشکل بلع داشتم و واقعا داشتم میمردم و تا حالا تجربه ی چنین دردی رو نداشتم خیلی درد بدیه چیزی تو گلو بمونه و تا صبح تب کردم از دردش و دماغ و گوشم داشت میترکید و خودش دید چقد درد میکشم ولی من رو دکتر نبرد. منم بهش گفتم بخدا من گناه دارم. گوله گوله قطره اشک هام داشت رو لباسش می‌چکید ولی انقد بی احساسه که براش مهم نبود حتی تو صورتم هم نگاه نکرد سرش تو گوشی بود خیلی بی احساسه. خب حقم داره وقتی واقعا بچش نیستم چرا دلش بسوزه؟ گرچه اگه من جاش بودم واسه کسی که 26 سال با هم زندگی کردیم دلسوزی میکردیم ولی من حسرت دیدن خانواده واقعیم یک عمر تو دلم می مونه بعید میدونم بتونم پیداشون کنم 

اگر از گروه خونی بخوایم بگیم ، گروه خونی ها هر کدام ۲ فاکتور دارند و تنها گروه خونی خالص O هست که هر دو فاکتور oo هستند . یعنی پدر یا مادر هر دو o بودند یا BO یا AO . نکته ای که هست یکی از دوستان گفته بودند OB با اینکه اگر فاکتور اول o باشه صد در صد فاکتور دوم هم o هست . Bo داریم اما Ob نداریم و همین طور Ao داریم اما Oa نداریم . مثلا من گروه خونی ام o هست پدرم b و مادرم a . مادرم AO بوده اند و پدرم هم BO . حالا من دو فاکتور O را‌گرفتم اما برادرم AB هست . او ۲ فاکتور A و B رو گرفته. اگر پدر و مادر شما O هستند شما به هیچ وجه امکان ندارد B باشید چون هیچ فاکتور B ای در گروه خونی O وجود ندارد

اینم نمی‌بره منو دکتر. یه شب یه قرصی رفت تو گلوم داشتم میمردم انقد سرفه زدم اصلا یه حالت بدی بودم خی ...

برو پیش بزرگترای فامیل یا محلتون اونا بهت میگن اگه چیزی باشه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤