2777
2789

یک سال و دو سه ماه عقد کرده بودم و الان هم 11 ماهه عروسی کردم.دو ساله و دو ماهه  کلا عروس این خانواده شدم . سال اول عیدی رفتم خونشون هیچی بهم ندادن ، فقط لباس و آجیل و میوه و این چیزا که به همسرم رفته بودیم گزینه بودیم رو دادیم بهشون آوردن خونمون برام . سال دوم عیدی هم هیچی نیوردن . سال سوم که امسال هست یه من 100 هزارتومن عیدی دادن . (اینم بگم همسرم خداروشکر خیلی با من دست و دلبازه خودش هر چی  بخام برام میگیره که تو دلم نمونه ) ولی مادر شوهر پدر شوهرم خیلی سفت هستن . اصلا اینا هیچی .از اون طرف توقع دارن ما به سه تا دختراش عیدی بدیم (همسرم تک پسره با سه تا خواهر ). دو تا خواهر شوهرم ازدواج کردن یکی مجرده. اون دو  تا هم تو این سه تا عید هیچی بهم عیدی ندادن با اینکه تازه عروس بودم. 

اینم بگم همسرم رو حرفم حساب می‌کنه یعنی اگر بهش بگم ندیم قبول می‌کنه. 

شما جای من بودید بهشون عیدی میدادید؟

چکار می‌کردید ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️

بگو رسم نداریم

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والاع به منم چیزی ندادن ولی من عیدی مادر شوهرمو میدم 

چون مادره چشش منتظر میمونه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من بودم به اون دو تا خواهرشوهر متاهل نمیدادم چونکه اونا خودشون بهتون عیدی ندادن. ولی به مادر شوهرم عیدی اونم مبلغ کم میدادم. راستش من خودمم دیشب تاپیک زده بودم تو این مورد. چند ساله به مادر شوهرم عیدی میدیم و اون به بچم نمیده. منم تصمیم گرفتم از این به بعد ندم

عیدی ک همونه دیگه تو نامزدی خرید عیدتو انجام میدن و حالا طلایی چیزی باشه میدن. ک فکر میکنم خانواده داماد میدن. یعنی داماد بخره هم از طرف خانوادش میشه. سال اول و خانواده عروس عیدی میبرن برای عروس.  بعدشم ک دیگه عیدی نمیدن ب عروس نهایت همون ۱۰۰. ۲۰۰ ک روز عید میدن همونه