2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ب دخترم که تنها نوه پسریشه پنجاه تومن عیدی داد

| مشاهده متن کامل بحث + 7043 بازدید | 180 پست
عزیزم عیدیه حقوق فروردینتون نیست که مگه عیدی رو خرج میکنن اصلا ؟ عیدی تبریک لای قران هستش که میزارن ...

دقیقا ما هم همینکارو میکنیم ..

البته بچه ها فرق داره ها وای مثلا پدرم یا پدر شوهرم عیدی میدن تبرکی میزاریم تو کیف پولمون😅

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا ک بحث غیبت داغه منم بگم پس سیسیا🦍دیشب خانواده شوهر خواهرمو افطار دعوت کردیمکه هم عید دیدنی بشه ...

بعضیا نمیبرن انگار 🤔

ما خودمون جایی دعوت باشیم دیگه صاحبخونه عملا شیرینی نمیگیره 

یا رمضان باشه بامیه نمیخرن چون همیشه مهمان با خودش میبره ..

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صد البته خانوادم بیشتر خرج میکنن من فقط از خونه بابا دو میلیون عیدی ب دخترم دادن با این وجود که بابا ...

همینو بگو .رفتی خونه پدر شوهرت سری بعد دیدی فضا مناسبه  بگو بابام به فلانی ۲تومن عیدی داده .دستش درد نکنه 

بعضیا نمیبرن انگار 🤔ما خودمون جایی دعوت باشیم دیگه صاحبخونه عملا شیرینی نمیگیره یا رمضان باشه بامیه ...

اره دیگه ما دعوت کردیم

حالا فرقی نداشت چی بگیرن گرون یا ارزون احساس کردم نیاز بود یه با خودشو بیارن و با نیاوردن بی احترامی کردن

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

فرهنگ شما بی فرهنگیست اینو خودم دیدم با چشام موفق باشی هرچند شاید لایقش نباشید امیدوارم باشید

شما ظاهرا همه پستاشو نخوندی میگه به نوه های دختری نفری صد داد به تک نوه ی پسری پنجاه بعد پدرشوهرش تمام درآمدش رو یه جا میریزه به کارت پسر مجردش ولی شوهر اسی خرج زندگی پدرشوهر اسی رو میده الان کار پدرشوهرش زشت نیست؟

نوه دختری با پسری چه فرقی داره

هیچی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
دقیقا ما هم همینکارو میکنیم ..البته بچه ها فرق داره ها وای مثلا پدرم یا پدر شوهرم عیدی میدن تبرکی می ...

درستشم همینه 

بعضیا فکر میکنن عیدی حقوقه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خواهر شوهر و مادرشوهر کنجکاو ودخالت کن هر موقع اصلاح شدن عروس های حسابگر و متوقع هم اصلاح میشن .

عزیزم من که نمیتونم س ساعت بیام اینجا توضیح بدم پدرشوهرم رفتارش چیه من ۱۱ سال عروس این خانوادم عید روز زن روز دختر عید هر مناسبی شما بگی ی قرون ب من ندادن من کجام حسابگره دلم میخاد حداقل ب دخترم بیشتر احترام بزارن من اگر حسابگر بودم که نمیزاشتم اب خوش از گلوشون پایین بره

عزیزم من که نمیتونم س ساعت بیام اینجا توضیح بدم پدرشوهرم رفتارش چیه من ۱۱ سال عروس این خانوادم عید ر ...

عزیزم اگر سعی کنید هیچ چشم داشتی نداشته باشید راحت ترید .

این مشکل شما نیست .گرفتاری اکثر عروساست .کادو چیزی نیست که بشه با اجبار از کسی گرفت .

این توقع جز اینکه انرژی ازتون بگیره فایده ای نداره.خودتون میگید یازده ساله توقعات شما برآورده نشده .خب بی خیال شید بهتر نیست ؟

من خودم هم عروسم هم خواهر شوهر 

ی حسایی رو فقط باید کنترل کرد اگرنه به زندگی مشترک ضربه میزنه.

قصد جسارت ندارم عزیزم .منم دو سه سال اول زندگی دقیقا مشکل شمارو داشتم .خانواده خودم بسیار دست و دل باز و اهل هدیه دادن به عروس .خانواده همسر با وجود تمکن مالی اهل اینکارا نبودن .

متاسفانه دوسالی طول کشید تا متوجه بشم در شان من نیست متوقع باشم و درگیری ذهنیم این چیزا باشه .چون واقعا بی فایدس.