2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتیم و آبروی نداشته ام رفت😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 97 پست

اشکال نداره عزیرم

عمه ت غریبه نیست که

فقط ازین به بعد که مهمون میخواد بیاد ، لیست کارهات رو‌از قبل بنویس ، تا کاری یادت نره

من خودم چهل سالمه حدودا، هزار بار مهمون داشتم ، اما همیشه لیست دارم که کاری یادم نره

مثلا چه غذاهایی میخوای بپزی، و جزییاتش ، مثل زرشک ، زعفرون ، خاال پسته و … و هم اینکه بدونی چه وسایلی لازمه بخری

یه لیست هم از کارهای خونه، مثل عوض کردن حوله ها، اماده کردن طروف پذیرایی

اینطوری انقدر دستپاچه نمیشی عزیزکم❤️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اشکال نداره عزیرمعمه ت غریبه نیست کهفقط ازین به بعد که مهمون میخواد بیاد ، لیست کارهات رو‌از قبل بنو ...

قربونت برم مهربون، مرسی از راهنماییت🥲🩷

انشالله همیشه سلامت و آرام باشی🩵✨

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا گفتن ولی من بزرگترین اشتباهم این بود که کلی وقتمو هدر دادم سر سرخ کردن مرغااگر همه رو میریختم و ...

مرغ میخوای بزاری پیاز داغ درست کن رب بزن و ادویه مرغو باهمون سس بخوابون یه لیوانم اب بریز نیازی نیس سرخ کنی

اصلا خود بابامم گفت کباب بگیرممنِ شاسکول گفتم عمه پاشده از ظهر قرمه گذاشته زشته ما غذا حاضری بذاریم ...

عزیزم تو فقط ۱۷ سالته ولی ماشاالله خیلی باشعور و فهمیده هستی 

آفرین بهت

بنظرم خیلی خوب جمع و جور کردی 

من ۲۵ سالم بود متاهل بودم ولی مهمون اومد گند زدم

تو خیلی خوب بودی

خیلی هم درک بالایی داری

مرغ میخوای بزاری پیاز داغ درست کن رب بزن و ادویه مرغو باهمون سس بخوابون یه لیوانم اب بریز نیازی نیس ...

دقیقا اصلا لازم نبود😑💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
عزیزم تو فقط ۱۷ سالته ولی ماشاالله خیلی باشعور و فهمیده هستی آفرین بهتبنظرم خیلی خوب جمع و جور کردی ...

قربونت برم 

انشالله اگ دفعه بعدی ای درکار بود جبران میکنم😑💔😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
قربونت برم انشالله اگ دفعه بعدی ای درکار بود جبران میکنم😑💔😂

انشالله 

مطمئن باش همه ما این تجربه ها رو داشتیم 

ولی هرچی دختر ۱۷ ساله اطراف من هست حتی بلد نیست یه نیمرو بپزه ، یا شعور و رفتار درست بلد نیست 

همین که گفتی اگه شام بپزم براشون بهتره ، این نشون میده درک بالایی داری ، آفرین

17

وای همسنیم

منم تا حالا مهمون داری نکردم اصلا تعارفم بلد نیستم بزنم

اشکالی نداره واسه دفعه اول خیلیم خوب رفتی جلو 

باز خوبه تو برنجت نمک نداشته من چندبار اومدم یچیزی درست کنم کلا خراب کردممم 

اول که معلومه سنت کمه کسی از دختر سن کم انتظار مهمون داری آن چندانی نداره

دوم که عمه ات بوده غریبه که نبوده معلومه درکت کرده که اومده کمکت 

سوم اینکه چندسال دیگه به خودت میخندی که چرا این موضوع امروز اینقدر تو ذهنت بزرگ بوده(هممون همین بودیم)

اگرم خیلی تو فکرشی میتونی همون افراد رو یه بار دیگه دعوت کنی و یه پذیرایی مورد قبول خودت انجام بدی

17

آروم باش عزیزم 

اول آرامشت رو حفظ کن. تقصیر تو نبوده که...

اولین بارت بوده بعد هر کی شام می‌خواد بره جایی یا از صبح یا روز قبلش‌ خبر میده 

دست تنها بودی استرس داشتی حق داری. درسته یه سری چیزا باب میلت نبود ولی اینم در نظر بگیر که دست تنها بودی و زمانت کم بوده

دفعه بعدی چنان کدبانویی کن که کف کنن

تو مگه چیزی از وضعیت ما میدونی که طرفداری بابای منو میکنی؟ مگه میدونی چی بهمون گذشت با خودخواهیاش؟ای ...

من دخترم ۱۴ سالشه همه چی میپزه .دیگه لازم نیست کسی باشه همه چیو از نت برمیدارن 

بعدم گفتم پیش میاد..ادمی، ربات که نیستی همه چیو کامل انجام بدی.یادت میره خسته میشی نمیدونی به هردلیلی..

مقصر از نظر من عمه ات هست ک فوری اومده شام اش پس بگیره.  حالا من نمیدونم زندگی ات چه خبره عمه ات ک میدونه

از اول باید خودش همه چیو اماده میکرد حداقل

سعی کن احترام بزرگتر رو نگه داری. زبون ات عادت میکنه ب اسنفاده از اون کلمه.همه جا میگی بعد یه جا میگی خیلی زشت میشه . این حرف تو خونه ی ما خیلی خیلی زشته.

بخاطر همین بنظرم خیلی بد اومد

دیگه مسئولیت قبول نکن. کم کم برای خودتون اشپزی کن لیست گن همه چیو بزن ب در کابینتی جایی ک یادت نره

سخت نیست اصاا