2777
2789
عنوان

اگه یکی پنجاه تومن عیدی به بچت بده تو چقدر به بچش میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 113 پست
من ی دونه خواهرزاده دارم و خودم دوتا بچه.همیشع احساس زرنگی تو این کارا نمیکنم مثلا پونصد میدم خواهرز ...

زیاد سخت نگیر بیشتر بده ، تو این جور مسائل چون خواهرشوهرته بیخیال باش، به نظرم بیشتر عیدی بدی بهتره چون نمیدونم چیه انگار اگه به خواهرشوهر کم عیدی بدی حرف میزنه اوقات خودتو تلخ میکنه به گوش بقیه هم میرسونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ی دونه خواهرزاده دارم و خودم دوتا بچه.همیشع احساس زرنگی تو این کارا نمیکنم مثلا پونصد میدم خواهرز ...

آدما چقدر پرو و گدا هستن 

بخشید اینو میگم 

حالا چقدر عیدی داده ؟

خودت چقدر میخوای عیدی بدی؟

خب به خودش باید جدا بدید دیگه برادر به خواهر عیدی میده ولی بچه ربطی نداره بزرگتر باشه یا نه

از اینکه از روی زرنگی می‌کنه حرصم میگیره.وضعش خیلی از ما بهتره ولی هر سال این کارشه.به شوهرم میگم تو هم نفری پنجاه بده بچه هاش به خودشم جدا بده.میگه پنجاه عیبه.خب اگه عیبه واسه بچه های من چطور زشت نیست؟

ششمین کاربری 😒

زیاد سخت نگیر بیشتر بده ، تو این جور مسائل چون خواهرشوهرته بیخیال باش، به نظرم بیشتر عیدی بدی بهتره ...

این خواهر شوهرم بهش طلا هم عیدی بدی دو روز دیگه می‌شوره پهنت میکنه هیچی جلو چشمش نیست همش میگه وظیفتونه

ششمین کاربری 😒

از اینکه از روی زرنگی می‌کنه حرصم میگیره.وضعش خیلی از ما بهتره ولی هر سال این کارشه.به شوهرم میگم تو ...

ما هم زیاد داریم از اینا من برام مهم نیست حرصم نمیخورم نمونش خواهر خودم 

از اینکه از روی زرنگی می‌کنه حرصم میگیره.وضعش خیلی از ما بهتره ولی هر سال این کارشه.به شوهرم میگم تو ...

باور کن زرنگی نیست به نظرم خودش رو کوچیک میکنه ، همین که شما این حس رو دارید واقعا به نظرم شاءنش پایین اومده حالا هرچقدر هم خودش احساس بزرگی کنه

آدما چقدر پرو و گدا هستن بخشید اینو میگم حالا چقدر عیدی داده ؟خودت چقدر میخوای عیدی بدی؟

دوتا بچه دارم نفری پنجاه داد.اونم دوتا بچه داره .شوهرم میگه عیبه پنجاه بدم.تازه عیدی خودشم هست.از روی نداری هم اینکار و نمیکنه چون وضعش چند برابر ما بهتره از روی زرنگی می‌کنه و خساست.شوهر میگه بچه اون دانشجو زشته پنجاه بدم .خب واسه بچه من زشت نیست؟

ششمین کاربری 😒

این خواهر شوهرم بهش طلا هم عیدی بدی دو روز دیگه می‌شوره پهنت میکنه هیچی جلو چشمش نیست همش میگه وظیفت ...

به این نیت بده خدا به بچه ها و خودت و دل بزرگت نگاه کنه و بهترینها رو بهت بده 

زیاد حرف اون مهم نیست خدا نیت تو رو نگاه میکنه 

ما هم زیاد داریم از اینا من برام مهم نیست حرصم نمیخورم نمونش خواهر خودم

من بدم از این کارا میاد .همیشه بیشتر عیدی میدم که من دوتا بچه دارم کسی به بچه هام عیدی داد من کم نداده باشم.ولی این هر سال از روی زرنگی این کارو میکنه.فکرشو بکن پارسال نفری ده هزار عیدی داد.ما نفری صد دادیم بچه هاش.خب چطور روت میشه خسیس 

ششمین کاربری 😒

دوتا بچه دارم نفری پنجاه داد.اونم دوتا بچه داره .شوهرم میگه عیبه پنجاه بدم.تازه عیدی خودشم هست.از رو ...

یا به بچه هاش پنجاه یه خودشم پنجاه یا کلا به خودش ندید فقط بچه هاش ۱۰۰یا۷۰

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
یا به بچه هاش پنجاه یه خودشم پنجاه یا کلا به خودش ندید فقط بچه هاش ۱۰۰یا۷۰

باید بفهمه کارش زشت بوده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
من بدم از این کارا میاد .همیشه بیشتر عیدی میدم که من دوتا بچه دارم کسی به بچه هام عیدی داد من کم ندا ...

خب‌اصلا نمیداد که سنگین تر بود

بیشتر ببینید
باور کن زرنگی نیست به نظرم خودش رو کوچیک میکنه ، همین که شما این حس رو دارید واقعا به نظرم شاءنش پای ...

اصلا براش مهم نیست فقط براش مهمه ی چیزی از داداشا بکنه بعدشم میگه وظیفته .هیچی هم جلوی چشمش نیست میگه وظیفتونه

ششمین کاربری 😒