2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 76928 بازدید | 1646 پست
انشالله حاجت روا شی

ان شاالله عزیز همچنین شما

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنون عزیزممن همه اینا رو رعایت میکنم ولی همچنان درگیرشم بقول شما ریشه این بیماری همش اضطراب و روان ...

من از یه عطاری گرفتم .۲۰قطره قبل غذا میریختم تو آب و میخوردم. ببخشید اخه من زخمم داشتم و اذیت میشدم این برای زخم ها بود. آرامش آرامش فقط باید استرسات کنترل بشه عزیزم بعدش همه چی درست میشه به یاری خدا . بیماری داخلی خیلی سخته. من الانم درگیر هموروئیدم .دیگه فک میکنم اینقدر مریضی کشیدم که خدا منو کامل بخشیده .

اووف

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
ممنون عزیزممن همه اینا رو رعایت میکنم ولی همچنان درگیرشم بقول شما ریشه این بیماری همش اضطراب و روان ...

درباره اش توی نت سرچ کن . خوردن خودش خوب نیست عصاره اش خوبه 

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید