2777
2789
عنوان

چندوقته تاپیک زدنم نمیاد

50 بازدید | 4 پست

چرا ب نظرتون؟😂

قبلا روزی۶تا تاپیکو پر میکردم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک😍 من خواننده خاموش قبلا میخوندمت و بعدم که عضو شدم گه گاهی میخوندم چه خبر عزیزم ازدواج کردی؟

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی عیدت مبارک😍 من خواننده خاموش قبلا میخوندمت و بعدم که عضو شدم گه گاهی میخوندم چه خبر ...

سلام عزیزم قربونت برم عید توام مبارک سال خوبی داشته باشی

نه😁

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام عزیزم قربونت برم عید توام مبارک سال خوبی داشته باشینه😁

فدات شم همچنین💚

الانا کم تاپیک میرنی و کم پیدایی گفتم لابد درگیر زندگی و شوهرداری شدی😁 

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بیشتر ببینید
فدات شم همچنین💚 الانا کم تاپیک میرنی و کم پیدایی گفتم لابد درگیر زندگی و شوهرداری شدی😁

وایی نه😂😂😂

دیگ اینجا اصلا جو قبلو نداره حوصله نیست😢🥲