2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4342 بازدید | 194 پست
حالا من با این بی آبرویی چیکار کنم با این غروری که خورد شد الکی خودمو کوچیک کردم هرچی گفتم کارتم تو ...

کار خاصی نکردی ک غرورت شکسته شه اونم شاید بیاد بهت پیام بده بالاخره تو ادمی سنگ ک نیستی احساس نداشته باشی پیام دادی تموم شد و رفت

هیچی خداروشکر پیام دادی بهتر شناختیش ولش کن دیگه

ادم های بهتری هم هستن هنوز هست تو این دنیا کسی که بهش اسم مرد رو کذاشتبیخیال ایشون من نمیشناسمش خداش ...

اخه من قبل اونم با چندتا مرد سروکار داشتم ولی هیچکدومشون مثل این باهام رفتار نکردن این مثل بابام بود😭خیلی خوب بود نمیدونم چرا اینجوری شد

دیگه هیچ ذوقی ندارم با ادم جدیدی اشنا بشم دیگه تو از دوره زمونه کسی عاشق نمیشه من تو سن بچگی اونم تو سن نوجوونی عاشق من شد منم قدر ندونستم دیگه فکر نکنم کسی مثل اون منو بخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کار خاصی نکردی ک غرورت شکسته شه اونم شاید بیاد بهت پیام بده بالاخره تو ادمی سنگ ک نیستی احساس نداشته ...

بعید میدونم با اون کارام پیام بده

اره بیخیال غرور ما دیگه ۴ سال باهم بودیم عاشق بودیم غرور کشکه من خیلی بیشتر از اینام غرور خودمو شکوندم اینم روش

دیگه کاری باهاش ندارم ول میکنم

اخه من قبل اونم با چندتا مرد سروکار داشتم ولی هیچکدومشون مثل این باهام رفتار نکردن این مثل بابام بود ...

چه خواستنی چیو میگی میگم ک دوست گل این همه زن و شوهر بعد این همه سال از هم جدا میشن

چه خواستنی رو میگی میدونم تقصیر خودت بود ولی بقول خودت چهار سال باهاش بودی حقت هم این نبود بهت جلو بقیه توهین کنه

بسه خودتو گول نزن ان شالله ی ادم بهتر گیر میاد

بعید میدونم با اون کارام پیام بدهاره بیخیال غرور ما دیگه ۴ سال باهم بودیم عاشق بودیم غرور کشکه من خی ...

اینطور ک فهمیدم بیشتر وابسته هستی ک میگی هیشکی مثل اون دوسم نداره نه؟

شایدم کمبود محبت داشته باشی ک گفتی مثل پدرمه

از کلمه کمبود محبت ناراحت نشو چون واقعیه ما میخوایم از این طریق جبرانش کنیم

میدونم سختته اما خواهش میکنم مواظب خودت باش

بنظرم برو دو رکعت نماز بخون یا قران یا اعای توسل بذار اروم میگری یا زیارت عاشورا

چرا خانما اصلا قبول میکنید ک روابط ازاد واردبشین خانما وارد اینجور روابط ها آزاد وارد بشین آسیب دا ...

ببخشید الان شما وارد رابطه ازدواج آزاد نشدید سنتیم نشدید !!!سنت شکنی کردید پس؟!

اینطور ک فهمیدم بیشتر وابسته هستی ک میگی هیشکی مثل اون دوسم نداره نه؟شایدم کمبود محبت داشته باشی ک گ ...

عاشقشم وابسته هم هستم

نه اتفاقا کمبود محبت ندارم پدرم از بچگی هر روز و هرشب قربون صدقم رفته بهم محبت کرده باهام خوب رفتار کرده دست روم بلند نکرده تو خانواده مشکلی ندارم

ولی اونم مثل پدرم بود حتی بهتر از اون 

مرسی ازت عزیزم باشه حتما اینکارو میکنم ایشالا که بهتر بشه اوضاع

میدونی بهترین دوست ادم خداست اما اینکه نوشتی دوستی نداری راهنماییت کنه انگار خودمو موظف دونستم که دوستت باشم

منم دوستی ندارم غیر خدا

اگه خواستی میتونی درخواست دوستی بدی هروقت حرفی سر دلت موند اول به خدا بعد به من بگی شاید کمکت نکنم اما لااقل دلت خالی میشه

خودمم 

درخواست ندادم گفتم شاید بهرحال در همین حد بس باشه و در این حد اوکی باشه🌈

واقعا حرفات بدردم خوردببین بدیاش که خیلیه مثلا فیلم ر.ا.ب.طه ج ن.سیشو با یه پسر تو گوشیش دیدم. و وقت ...

واقعا ینی خاک

این گه بوده ک دیگ غصشو میخورب؟چجوری دیگ باید بهت خیانت کنه ک بفمی هیچ گهی نیس

یکم واس خودت ارزش قایل باش محبت میکنه ک نری خیانتشم بجاش ب پسرو دختر رحم نمیکنه بعد ناراحتی ک رقته؟فحش خانوادتم ک داده،واقعا خیلی خودتو پایین اوردی

مگ چ گهیه ک اینطوری میکنی بخاطرش

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

واقعا حرفات بدردم خوردببین بدیاش که خیلیه مثلا فیلم ر.ا.ب.طه ج ن.سیشو با یه پسر تو گوشیش دیدم. و وقت ...

واقعا ینی خاک

این گه بوده ک دیگ غصشو میخورب؟چجوری دیگ باید بهت خیانت کنه ک بفمی هیچ گهی نیس

یکم واس خودت ارزش قایل باش محبت میکنه ک نری خیانتشم بجاش ب پسرو دختر رحم نمیکنه بعد ناراحتی ک رقته؟فحش خانوادتم ک داده،واقعا خیلی خودتو پایین اوردی

مگ چ گهیه ک اینطوری میکنی بخاطرش

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

نمیتونم درک کنم کسی که زن رو میزنه!!

من اول اونو زدم گوشیمو گرفت نشست جلو دوستشم راننده بود منم عقب نشسته بودم با کیف شروع کردم زدم تو سر و صورتش خیلی صبوری کرد خیلی گفت بسه ولی من ادامه دادم حتی خواستم خودمو از ماشین بندازم بیرون عصبی شد پرید صندلی عقب اونم منو کتک زد بعدشم پشیمون شد همش میگفت چیزیت نشد ولی بازم حق نداشت جلوی رفیقش اینکارو باهام بکنه

😭ولی خاک تو سرم که بعد این همه اتفاق رفتم بهش پیام دادم جوابم نداد

عاشقشم وابسته هم هستمنه اتفاقا کمبود محبت ندارم پدرم از بچگی هر روز و هرشب قربون صدقم رفته بهم محبت ...

الهی شکر خدا پدرت دلش خوش باشه چقد خوشحال شدم از این حرفی زدی

ان شالله هرچی خدا بخواد دوست کل

خدا بزرگه هیچ وقت احساس تنهایی نکن