2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خفنه با دیزاین و فضایی ک همیشه پر از مشتری باشه

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

اگه بدونی چقد سختع😂😂😂از دور خوشگل و فانتزی از نزدیک فرسایشی و ازار دهنده

مغازه داری و کاسبی مث بچه آدم می مونه هزینه سود ضرر همش شیرینه چون کار مال خودته

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

من و نامزدم دقیقا اولین بار ک بهش گفتم آرزوم اینه یه کافه سرخ و سنتی بزنم با تعجب گفت منم همچین آرزویی دارم🥹😂

امیدوارم بهش برسم چون واقعا از بچگی آرزوم همین بوده

کافه ای ک بعد مدتها مشتریا بشن رفیقت،عاشق تاریخ و چیزای سنتی

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

مغازه داری و کاسبی مث بچه آدم می مونه هزینه سود ضرر همش شیرینه چون کار مال خودته

درسته حرفت ولی تصور ادم و اون فانتزی بودن نیست وقتی میری توش میفهمی که چجوری گیر کردی!

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
درسته حرفت ولی تصور ادم و اون فانتزی بودن نیست وقتی میری توش میفهمی که چجوری گیر کردی!

اره قطعا واقعیت با تصور ساخته شده تو ذهن فرق داره