2777
2789
عنوان

خواهرشوهراتون وضعشون خوبه یاشما

445 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها جون عیدتون  مبارک شما خواهرشوهراتون وضع خونه زندگیشون بهترازشماس؟اگه اره چه حسی دارین من خودم خونه دارم ولی اوناشاغل و بشدت از دماغ فیل افتاده وضعشونم خوبه خلاصه من همیشه ازتو خودخوری میکنم ک اگه منم حقوق داشتم زبونم مثل اینا درازبودمیدونم عادت خوبی نیس ولی بخدافقط وفقط به اینا همچین حسی دارم وقتی چیزجدیدی میخرن یا پیشرفت میکنن انگارمن افسرده میشم  ازبس دوران عقدم وبعدش  دعوا بپاکردن ازشون متنفرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب زحمت میکشن شما هم کار کن

خب عزیزم اونا کار دولتی دارن نریختن ک کار من برم کارکنم  ب هرحال دلم میخاست منم استخدام جایی بودم ولی خب دیگه سنمم میره این موردفک نکنم بتونم

بزرگه آره، کوچیکه نهحس خاصی ندارم چون درآمدشون از راه حلال نیس

من بیشتر چون خودشون شغل دولتی خوب دارن و میتونن بدون منت متلا برای خودشون خونشون چیزی دیدن خوششون اومد بخرن ازاین بابت حرصم میگیره وحسرت میخورم کاش منم شاغل بودم البته ن هرشغلی

خواهرشوهر من وضع شوهرش خیلی خیلی خوبه و همیشه بهتر مامن حس خاصی ندارمولی چندین سال پیش اون نمیتونست ...

اره میفهمم والله مال منم بروز نمیدن  متلا خواهرشوهرم ازقاشق ولیوان وسرویس ارکوپال من خریدب ای خودش  هردفعه هم گفت وا مگ توهم داشتی نمیدونستم یاما تلویزیون بزرگترخریدیم میگف نمیدونم چرا مااون زمون کوچیکشوخریدیم بایدعوض کنیم حالاما ازاوناعقب تریم صداش درنمیاد

خواهرشوهر من وضع شوهرش خیلی خیلی خوبه و همیشه بهتر مامن حس خاصی ندارمولی چندین سال پیش اون نمیتونست ...

یعنی با اینکه وضعشون خیلی خوبه بازم ب شما حسادت میکنه؟

توی تایپیکای. کنکوری. تگم کنید لطفا🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید
چن سالتهخونه دارین از خودتون؟ماشین دارین؟بچه دارین؟

سی سالمه اره دارم ی اپارتمان داریم ۷۰,متری کوچولوعه البته ب اسممون نیس ولی پدرشوهرم گفته میزنه ب اسم همسرم