2777
2789
عنوان

کار در منزل واقعیییی بدون تبلیغ

185 بازدید | 20 پست

بچهااا اگر کار در منزل ( پاسخگویی به مشتری های تلگرام) دوست دارید ، میتونید ثبت نام کنین ، پاسخگویی رو باید با فرستادن پیام هایی ک ما براتون ارسال میکنیم بفرستید برای مشتری به صورت فوروارد😍🤌🏻

هر‌ پایخ به پیام مشتری ها ک حدود پنج دقیقه وقتتون رو میگیره ۵۰ تا ۸۰ هزار تومانه ، من تبلیغ نمیکنم واقعا عالیه چون اول خودم همینطوری به درامد رسیدم✨

برای اطلاعات بیشتر به ایدی تلگرام  admiinnr پیام بدین✅ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدی واقعیه چی میفروشه پول اولش نخواد یا نه من چشمم ترسیده

نه عزیزم من خودمم ادمین هستم و وظیفم تبلیغ این شرکت هست✨

دقیقا همینطوری که من تبلیغ میکنم شما پاسخگوییشون رو میکنید معتبره❤️

هزینه ثبت نام موقت و دائم داره شرایط بیشترش رو توی تلگرام پیام بدید اما ۹۹ تومن داره و ۱۵۰ تومن✨😍

جدی واقعیه چی میفروشه پول اولش نخواد یا نه من چشمم ترسیده

نرید پولیه من الان پیام دادم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
هر ۵دقیقه هم میانگین ۶۰تومن باشه ساعتی ۷۲۰تومن که۸ساعت کار کنی میشه۵/۷۶۰/۰۰۰ هزار تومن باشه باشه

اخه خب هردقیقه که پیام نمیدن✨😍

شما از طریق دیوار و شیپور و هر برنامه دیگه ای … 

به مشتری ها ایدی تلگرام رو میدید و بهتون پیام میدن ممکنه روزی ۱۰ نفر باشن ممکنه روزی ۸۰ نفر باشن که بستگی به فعال بودن خودتون داره