2777
2789

من دهمم رشتم تجربیه 

نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیرانتفاعی 

من بره آزمون نمونه نخونده بودم قبول شدم اگه میخواستم تیزهوشان هم میاوردم ولی من خیلییی استرسی ام 

به خاطر همین مامانم گفت تیزهوشان نرو افسردگی میگیری 

و الان دارم غیر انتفاعی میخونم 

نمیدونم اشتباه کردم که نرفتم نمونه یا نه 

همش خودخوری میکنم که نکنه اونجا بهتر بود 

نظر شما چیه 

شما که سمپاد بودید الان چی قبول شدید ؟

و اینکه معلم هاتون خیلی لول بالا بودن؟ 

برنامه های خاصی داشتید؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آدم درسخون باشه ربطی به اینا نداره

ولی جامعه آماری یه چیز دیگه میگه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

سمپادبودم سال اول پزشکی روزانه قبول شدم 

نه بیشتر بخاطر جو رقابتی هست وگرنه از کلاس های آنلاین استفاده کردیم سال آخر هم ک مدرسه نرفتم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

اشتباه کردی نمونه رو نرفتی

چرا

بیشتر ببینید
سمپادبودم سال اول پزشکی روزانه قبول شدم نه بیشتر بخاطر جو رقابتی هست وگرنه از کلاس های آنلاین استفاد ...

کلاس های آنلاین خریدید؟ یا اینا که تو کانال ها رایگانه؟

یعنی سال آخر مدرسه نریم؟

روزانه یعنی چی 

بیشتر ببینید
ولی جامعه آماری یه چیز دیگه میگه

من خودم غیر انتفاعی درس خوندم سه نفر بودیم با دوستام برنامه میریختیم درس میخوندیم خودم الان دارم دندون میخونم یکی از دوستای دیگمم هوشبری آورد 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

تو منی

با این فرق که من جاهل بودم رفتم تجربی بعدش برگشتم انسانی و نتونستم برم تیزهوشان قبولم نشده بودم نخونده بودم ولی اگه انسانی میزدم قبول بودم

پرسیدم گفتن دهم نمیگیریم فقط دوازدهم میتونی بری اونجا طرح کنکور

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.

مگه الان میتونی برگردی و تصمیمت رو عوض کنی؟

چرا خودخوری میکنی؟

ببین با شرایط الانت چی بهترین کاره برات همون و انجام بده

وگرنه حسرت گذشته، امروزت رو هم نابود می کنه

من خودم غیر انتفاعی درس خوندم سه نفر بودیم با دوستام برنامه میریختیم درس میخوندیم خودم الان دارم دند ...

عه چه خوب 

دندون کجا؟

روزی چند ساعت میخونید هم روزای عادی و هم روزای تعطیل؟

غیر انتفاعی خیلی خاصی بود؟

بیشتر ببینید

خب من تقریباً ۶ سال تیزهوشان درس خوندم الان کل تجربمو واست میگم

ببین من خودم خیلی علاقه داشتم به درس خوندن یعنی کلاً کتابخوانی و کتاب خوندن و اینا اصلاً فوق العاده واسم لذت بخش بود 

ما با آزمون تحلیلی وارد این مدرسه شدیم یعنی افرادی که هوش بالایی داشتند ولی نه لزوماً از لحاظ درسی 

بعد در طول سال کاملاً مشخص بود که من افراد هنرمندی رو داشتیم که از درس خوندن به اون صورت خوششون نمی‌اومد

این افراد کم کم در طول سال خارج شدن از مدرسه 

در پایه دهم یک سری افراد دیگه وارد شدند که بعضیاشون استرسی بودن 

این افراد واقعاً دچار تنش شدن یه خورده که اوایل اومده بودن خودشون می‌گفتند که خیلی پس رفت داشتن  اینکه در کل اونا هم درس می‌خوندند در سطح متوسطی قرار داشتند مثلاً نه در سطح عالی ،در سطح متوسط. 

اگر ذاتاً درس خوندن در وجودت هست،منظورم از درس خوندن اینه که واقعاً چیزی رو که می‌خونی ازش خسته نمی‌شی به نظرم ارزشش رو داشت که بری 

عه چه خوب دندون کجا؟روزی چند ساعت میخونید هم روزای عادی و هم روزای تعطیل؟غیر انتفاعی خیلی خاصی بود؟

ببین ، حاشیه نرو

‌واقعا چرا من همیشه باید مراقب باشم ناراحت نشین؟     اگه ناراحت شدی، مشکل خودته، من دیگه خسته شدم‌.