2777
2789
عنوان

بچه هایی که سمپادی بودن یا هستن یه لحظه بیایید لطفا 🤓🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 41 پست

درسته مدرسه هم تاثیرگزاره ولی به نظرم 20 درصد بقیش یعنی 80 درصد به خود ادم برمیگرده 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                                 به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

خب من تقریباً ۶ سال تیزهوشان درس خوندم الان کل تجربمو واست میگمببین من خودم خیلی علاقه داشتم به درس ...

من درس میخونم ولی ازش لذت نمیبرم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۰سال پیش سمپاد بودم، هفت سال.

قدر خانواده و مادرت رو خیلی بدون. چقدر عاقلانه و خوب راهنماییت کرده. دانشگاه هیچ ربطی به تیزهوشان نداره. خوش بحالت که غیرانتفاعی میری. واسه دل خودت درس بخون و بی استرس برو دانشگاه. ولی درستو تا دکترا ادامه بده. شایدم بعد از کارشناسی مهاجرت کردی کلا. ولی تصمیمت خیلی هوشمندانه و عاقلانه بوده، خوب کردی نرفتی

ببین ، حاشیه نرو

وااا حالا چی میشد تجربیاتتونو میگفتید

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

من از اول راهنمایی سمپادی بودم.

کنکور ۹۵ رو دادم یعنی شاید خیلی سال قبل...

من بدون ذرررره ای کلاس یا تست یا حتی خواندن درس های مدرسه، از مدرسه دولتی قبول شدم تیزهوشان 

اون زمان آزمون دو مرحله داشت. مرحله اول تستی و مرحله دوم تشریحی بود که هشت سوال هوش بود که سه ساعت وقت داشتیم براش...

اون زمان بر اساس رتبه ، مدرسه رو قبول می‌شدی. من اولین مدرسه قبول شدم.

اینا رو توضیح دادم که بگم شرایطم چی بود.

من با این شرایط، وااااقعا خوشحالم که سمپادی بودم. استعداد و علاقه من تو درس خوندن بود. که اگر هرجایی میرفتم، حروم میشد...

تو کنکور هم پزشکی شهید بهشتی روزانه  قبول شدم که اون زمان واقعا سخت بود...ولی میگم، من استعداد و علاقه م بود. به خاطر همین هیچ وقت اذیت نشدم و حتی یک کلمه هم بدون عشق درس نخوندم.

الآنم یکی دوماه دیگه انشاالله فارغ‌التحصیل میشم یه پسر ۴/۵ ساله دارم یه پسر دیگه هم باردارم 😊

اما تو مدرسه یادمه بعضیا خیییییلی اذیت میشدن...

یکی از دوستام سه سال کنکور داد که پزشکی بیاره آخر رفت پرستاری دانشگاه تهران

جو مدرسه رقابت تو درسه و استرسش زیاده. اگر نکشی یا نتونی خیییییلی اذیت میشی...

من درس میخونم ولی ازش لذت نمیبرم

پس مطمئن باش که اصلاً به درد شما نمی‌خورد چون که انسان استرسیم هستید قطعاً آسیب زیادی بهتون وارد می‌کرد 

چون انسان‌هایی هم داشتیم که مثلاً درس می‌خوندن لذت نمی‌بردند ولی دچار تنش مثلاً بچه درس خون‌ها نمی‌شدند 

ولی من فکر می‌کنم شما از اون دسته‌ای می‌بودید که دچار تنش می‌شدین پس همون بهتر که نرفتین

عه چه خوب دندون کجا؟روزی چند ساعت میخونید هم روزای عادی و هم روزای تعطیل؟غیر انتفاعی خیلی خاصی بود؟

من خودم شیرازیم شیراز آوردم

متغیر بین ۸ ساعت تا ۱۰ قلمچی هم میرفتم برای آزمونا درواقع با اون دوستام میرفتم من خودم درس خوندنو دوست داشتم یعنی لذت می‌بردم بیشتر وقتا میخوندم کتابای آیکیو و خیلی سبز گرفته بودم میخوندم جدا از درسا اتفاقا خیلی خاصم نبود صرفا از دبستان تا دبیرستان هرجا که بیشتر نزدیک خونه بود رفتم😂تازشم بخاطر اینکه دوستام رفتن تجربی منم رفتم یعنی حتی سرسری انتخاب کردم این رشته رو

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
وااا حالا چی میشد تجربیاتتونو میگفتید

گفتم که دختر:/

میگم منم مثل تو بودم یه مدت گیر بودم

ولی بعدش بیخیال شدم و درس خوندم

باور کن الان من رتبه ازمون ازمایشیم بهتر از اون دختره که رفته تیزهوشان میشه

فکر کن تو اولین نفری هستی که میخوای از یه مدرسه دولتی برتر شی

میدونی چرا تیزهوشانیا انقدر قبول میشن؟

یکی از دلایلش و درصدی از دلایلش عزیز من اینه که اکثر دانش اموزای زرنگ نمونه و تیزهوشان یا غیرانتفاعی هستن 

درسته که کامل نمیشه این مسئله رو به باهوش بودنشون موکول کرد اما خب 

من ۲۰سال پیش سمپاد بودم، هفت سال.قدر خانواده و مادرت رو خیلی بدون. چقدر عاقلانه و خوب راهنماییت کرده ...

آفرین ، خیلی خوب گفتی 

چه خانواده عاقل و مهربانی داره استارتر 

من سمپاد بودم الان هم خانه دار هستم لیسانس  دارم 

یکدونه دوست از دبیرستان  ندارم ولی اگه مدرسه محله ی خودمون میرفتم موفق تر بودم و دوستان زیادی داشتم

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
کلاس های آنلاین خریدید؟ یا اینا که تو کانال ها رایگانه؟یعنی سال آخر مدرسه نریم؟روزانه یعنی چی

اره من خریدم 

آره 

یعنی دولتی بدون تعهد خدمت ( بهترین حالت قبولی)

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

من از اول راهنمایی سمپادی بودم.کنکور ۹۵ رو دادم یعنی شاید خیلی سال قبل...من بدون ذرررره ای کلاس یا ت ...

آخیی عزیزم موفق باشی 

بیشتر ببینید
من خودم شیرازیم شیراز آوردممتغیر بین ۸ ساعت تا ۱۰ قلمچی هم میرفتم برای آزمونا درواقع با اون دوستام م ...

چقدر  زیاد ۱۰ ساعت 

از دهم ۱۰ ساعت؟

بیشتر ببینید
من ۲۰سال پیش سمپاد بودم، هفت سال.قدر خانواده و مادرت رو خیلی بدون. چقدر عاقلانه و خوب راهنماییت کرده ...

مرسی بابت حرفات عزیزم 

بیشتر ببینید
آفرین ، خیلی خوب گفتی چه خانواده عاقل و مهربانی داره استارتر من سمپاد بودم الان هم خانه دار هستم لیس ...

یعنی به نظرتون با غیر انتفاعی هم میشه موفق شد؟

بیشتر ببینید
اره من خریدم آره یعنی دولتی بدون تعهد خدمت ( بهترین حالت قبولی)

کدوم موسسه رو خریدید؟

یعنی به نظرتون مدرستون تاثیری تو قبولیتون نداشت؟

بیشتر ببینید