2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد از اینایی

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 47 پست

ببخشید ولی پس کی به دنیا آورده بچه که همینطور نمیاد بیوفته وسط زندگی شما میاد؟ اونم چندتا! حالا یکیو بگی آره از دست در رفته که اونم اگه دقت هر دو نفر بالا باشه کم پیش میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم به جای اینکه این و اونو نفرین کنی یا هی حال خودتو بد کنی بگی بچه هام فلانن نمی‌ذارن استراحت کنم و اینا ، یه سر مراجعه کن پیش روانشناس کودک و یه روانشناس برای خودت

بچه هات گناه دارن !

خودتم با این همه خودخوری و نفرت نابود میشی

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

راست میگن خب زاییدی پس باید پاش وایسی

شما تو زندگی من بودین؟ من از بچه هام مراقب میکنم بهشون میرسم نازک تر از گل هم بهشون نمیگم اما خسته ام میفهمی؟ نمیکشم؟ مشکل قلبی پیدا کردم از فشار عصبی 

من گاهی میام اینجا حرف دلمو مینویسم تا آروم بشم بعد باشعور نماهایی مثل شما میان میگن زاییدی پاش وایسا انگار که بچه هامو گوشه خیابون ول کردم 

عزیزم آدم کاری رو بدون فکر انجام نمیده 

اگه دوتا بچه پشت سر هم آوردی پس توانشو‌درخودت دیدی پس آه وناله وفحش و اینا نداره

اگه هم ناخواسته بوده،عصر حجر که نیس میخواستی حواستو جمع کنی وجلوگیری کنی 

اگه نکردی پس پای اشتباهت وایسا 

میخوا برنم 

میخوام بکشم و اینا هم نداره

الکی که بهشت زیر پای مادرا نیس

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

کلاً در شرایطی که خودتون در اون نبودید هیچ کسی رو قضاوت نکنید 

زندگی ازدواج مشکلات همشون یه جورایی احتمالات و ریسکه 

یه همسایه داشتیم یه بار بهم گفتش که با همسرش منتظر موندن تا همه چیز فراهم بشه یعنی هم از نظر مالی هم از همه نظر وقتشون آزاد بشه چون اون زمان محصل بودن جفتشون (مقطع دکترا) 

و اینکه خلاصه همه جوره منتظر موندن که شرایط اوکی بشه و بعد یه دونه پسر آورده بودن 

الان که خانم می‌خواست مجدد واسه بارداری اقدام کنه یه خورده سنشون بالا بود و کلاً دچار چندین سقط متوالی شدن و اینا که در کل به دلیل این بود که سنشون بالا رفته بود

مثلاً می‌گفت که لازم نیست همیشه وایسی که شرایط اوکی شده مثلاً بچه رو بیار شرایط خودش کم کم اوکی میشه 

در حالی که تجربه زندگی بعضیای دیگه برعکسه یعنی وقتی که بچه‌ها آوردن شرایطم بدتر شده و کلاً زندگی از هم پاشیده 

پس واقعاً زندگی‌ها متفاوت نمی‌شه یک نظر قاطعی رو داد و کسی رو قاطعانه قضاوت کرد

عزیزم به جای اینکه این و اونو نفرین کنی یا هی حال خودتو بد کنی بگی بچه هام فلانن نمی‌ذارن استراحت کن ...

شما تو زندگی من بودین؟ من از بچه هام مراقب میکنم بهشون میرسم نازک تر از گل هم بهشون نمیگم اما خسته ام میفهمی؟ نمیکشم؟ مشکل قلبی پیدا کردم از فشار عصبی 

من گاهی میام اینجا حرف دلمو مینویسم تا آروم بشم بعد باشعور نماهایی مثل شما میان میگن زاییدی پاش وایسا انگار که بچه هامو گوشه خیابون ول کردم 

شما تو زندگی من بودین؟ من از بچه هام مراقب میکنم بهشون میرسم نازک تر از گل هم بهشون نمیگم اما خسته ا ...

خب پس مشکلت چیه

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید
اشتباه میگن ؟نه پس بزائین بندازین تو جوب 😐😐خب وقتی شما تمایل داری و بچه میاری باید آمادگی کامل رو ...

مادر هم انسانه صبرش تموم میشه خدا به دلتون آرامش بده

حق با شماست ولی یه طوری برخورد میکنین با بچه انگار شما از همون بدو تولد خانوم باوقار با متانت متولد شدین. شما هیچ ازاری برای پدر مادرتون نداشتین؟

والا بنظر من بچه ای که ساکت و اروم باشه سالم نیست. باید شور و هیجان داشته باشه حالا یه وقتایی خنده یه وقتایی گریه

اگر طرف در خودش نمیبینه اینارو تحمل کنه بچه نیاره. بچه بیچاره از همون اول که عقل ی ادم 30 ساله نداره بدونه چی درسته چی غلط

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

شما تو زندگی من بودین؟ من از بچه هام مراقب میکنم بهشون میرسم نازک تر از گل هم بهشون نمیگم اما خسته ا ...

همینو تایپ کردی کلا دجواب همه همینو کپی میکنی

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب