2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین تهدیدم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 52 پست
اون سیمکارتو وردار .‌قطع ارتباط کن ..چرا انقدر شر میدی دست خودت ...بشین درستو بخون ..رفاقت با پسر اخ ...

نمیتونم تازه سیمکارت عوض کردم مشکل اینه این رفیقم و اکس دوست پسرم تو مدرسه هستن مطمعنم میان اونجا هم آبروم میبرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میان در خونه اون موقع

وا خب مگ چیکار کردی

چت هارو حذف دوطرفه بزن و یه دور کلا از همه دیلت اکانت کن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اول اینکه خون سرد باش ضعف نشون نده

هیچ کاری نمیتونن کن

و اینکه باور کن بزرگتر بشی افسوس میخوری که چرا با فلان پسر ارتباط داشتی اصلا درگیر این چیرا نشو چون تهش خودت عذاب میکشی 

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱
نمیتونم تازه سیمکارت عوض کردم مشکل اینه این رفیقم و اکس دوست پسرم تو مدرسه هستن مطمعنم میان اونجا هم ...

اگر اومدن خودتو‌  بزن ب مطلوم بودن بگو من کاری بهتون ندارم ..ن خبر دارم ن چیزی ..ب هیچ عنوان باهاشون درگیر نشو ..معلومه آدمهای بی آبرویی هستند

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
اول اینکه خون سرد باش ضعف نشون ندههیچ کاری نمیتونن کنو اینکه باور کن بزرگتر بشی افسوس میخوری که چرا ...

اخه خانوادم نباید بفهمن به پسره خواهش کردم تمکمش کنه تمومش نمیکنه

اگر اومدن خودتو‌ بزن ب مطلوم بودن بگو من کاری بهتون ندارم ..ن خبر دارم ن چیزی ..ب هیچ عنوان باهاشون ...

مشکل من خانوادمه امروز صبح زنگ زدن..اینقدر کثیفن من لوشون ندادم ولی اونا همه چیز سر من خراب کرده بودن

اخه خانوادم نباید بفهمن به پسره خواهش کردم تمکمش کنه تمومش نمیکنه

ای خدا  از دستت دختر

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید