2777
2789
عنوان

کدوماتون شوهرشون از خودشون خوشگلتره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
بلاگرا خیلی دیدم همش میگم حیف شده پسره دختره خیلی ی جوری

کی مثلا

امیررضا و مبینا؟امیررضا هم همچین تحفه نیس

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
بلاگرا خیلی دیدم همش میگم حیف شده پسره دختره خیلی ی جوری

یه زن و شوهرم میشناسم

استرالیان

ایرانی ن

انقدرررررر آقاهه خوشگلترههه 

همیشه میگم اینو چطور گرفته

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدا ناراحت نشی اینجوری میگمبه زن ها و دخترای خوشگل نگاه نمیکنه؟ اخه اونایی که زن خوشگل ندارن حس ...

ببین مامان من خیلی خوشگله اما بابام خوشگل تره و کلا از لحاظ طبقه خانواده بالاتره بابام اما نه بابام الان ۳۰ ساله که باهم دارن زندگی میکنن یکبارم هیچ نوع خیانتی یا هیچی نبوده هنوز که هنوز قربون صدقه مامانم میشه 

فکر کنم منبچه هامم دوتاشون شبیه شوهرمناولین باری که جایی بریم میگن چقدر بچه هات خوشگلن بعد میگن شبیه ...

چقد خوب واقعا

شوهرت چیزی نمیگه راجب این مورد

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

من

نامزدم خوشگلتر از خودمه

کلی تو کلاسمون چرت و پرت پشت سرم گفتن

ولی به یه ورم نیس

ولی فقط یه بار ناراحت شدم

سوار اتوبوس بین شهری شدیم

بعد ۴ تا دختر جلوتر از ما نشسته بودن بین راه نامزدم پیاده شد خوراکی بخره

وقتی برگشت من همش صدا دخترارو میشنیدم که میگفتن چه جیگری بود مخشو بزنیم و...

ولی نمیدونستم نامزد منو میگن

موقعی که داشتیم پیاده میشدیم دیدم اینا زل زدن به نامزد من 

از دستی منم دستشو گرفتم تا اینکارو کردم دیدم داد زدن ای بابا اینکه صاحب داره و... خیلی خوشگل بود حیف شد

اینارو نامزدم شنید من حس خوبی نداشتم

چنتا از دخترای کلاسمونم بهش قبل من پیشنهاد داده بودن که وقتی فهمیدن ما با هم نو رابطه ایم کلی بلند بلند به من فحش میدادن بی فرهنگا

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

من عگس گذاشتم اینجا بارها گفتن شوهرت ازخودت بهتره😂برام مهم نیست خداروشکر عاشقمه

الان میزاری ببینیم

یه زن و شوهرم میشناسماسترالیانایرانی نانقدرررررر آقاهه خوشگلترههه همیشه میگم اینو چطور گرفته

اسمشون چیه

مننامزدم خوشگلتر از خودمهکلی تو کلاسمون چرت و پرت پشت سرم گفتنولی به یه ورم نیسولی فقط یه بار ناراحت ...

اوف در این حد خوشگله؟ ب پای هم بمونین🌺

اوف در این حد خوشگله؟ ب پای هم بمونین🌺

به نظرم خودم جذابه و کاریزماتیک تا خوشگل

کلا خیلی جذب میکنه زن و مرد رو میگن طرف ستاره اش گرمه به عینه دیدم توی نامزدم

البته من خودمم شیفته اش شدم اول من بهش پیشنهاد دادم🤣

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽