2777
2789

کیا شوهرشون خیلی خوشگلتر از خودشونه؟ مردم چیزی نمیگن بهتون؟ شوهرتون چی... 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام کلا از هنه لحاظ از مامانم سر تره اما منت مامانمو میکشه

ببخشیدا ناراحت نشی اینجوری میگم

به زن ها و دخترای خوشگل نگاه نمیکنه؟ اخه اونایی که زن خوشگل ندارن حس میکنم دختر خوشگل میبینن حسرت میخورن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

فکر کنم من

بچه هامم دوتاشون شبیه شوهرمن

اولین باری که جایی بریم میگن چقدر بچه هات خوشگلن بعد میگن شبیه باباشونن مگه نه😁😁😁

ولی من برام مهم نیست

حرف حق میگن

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

مردم چرا چیزی بگن؟ 😑 اصلا خوشگلی یعنی چی؟ کی تعیین میکنه کی زشته یا خوشگل مگه قیافه هابایدچجورباشن 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید