2777
2789
عنوان

مارک شالمو نکنده بودم رفتم مهمونییی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 58 پست
به نظر من اشکالی نداره واقعا گاهی پیش میاد دیگه چیزی نیست که به خاطرش ناراحت شید

نه ناراحت نیستم خجالت کشیدم چون خیلیاشونو بار اول بود میدیدم

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یا حسین دیگه دانشگاهش عوض نکرد؟؟

نه چون استاد سوتی دادنه یه بارم رفته بود مسجد کنار بخاری نشسته بود موقع سخنرانی آخونده خوابش برده بود آخونده با بلندگو گفته بود خوابت میاد برو خونه 

😂😂😂عین من شال تازه خریده بودم رفتم پارک مامان دوست  پسرم مارک برداشت خندید گفت شالو تازه خریدی 😅

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت
بیشتر ببینید

کسی ندیده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
نمیدونم دیگه آخرش خواهرم بهم گفت

چیز بدی نبود حالا فک کن یه چیز به دماغت چسبیده بود بدتر بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
دقیقا منم اینقد دقیق با دقت نگاه میکنم چیزی روش نباشه.. حالا بعد از پوشیدنم یه دور میگم مامانم نگاه ...

من چی بگم که لباس و وارونه پوشیده بودم رفته بودم بازار و خیلییی پیدا بود 

نه بابام گفت نه مامانم اصن ندیده بودنن

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.

عین چی هم راه میرفتم اون وسط😂😭

منم یه بار کلیپسمو از سرم کندم زدم به لباسم شالم رو گذاشتم رفتم مهمونی 

تمام مدت با کلیپس رو لباس مانور میدادم

تا اومدم خونه بعدش دیم چه گندی زدم