2777
2789
منم همینطوری میشدمبه اکثر وسایل شیو هم حساسیت داشتمدیگه رفتم لیزر عالی شده دون دونا و زیرپوستی اینا ...

ای کاش منم بتونم برم 

قرعه ام دربیاد دو ماه دیگه میخوام ده میلیون بزارم برای لیزر ،انقدر اذیت میشم سر این پرمو بودنم و وقتم بخاطرش می‌ره🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای کاش منم بتونم برم قرعه ام دربیاد دو ماه دیگه میخوام ده میلیون بزارم برای لیزر ،انقدر اذیت میشم سر ...

اره من مرتب میرم شارژ

واقعا اذیت بودم 

الان راحتم 

ولی دیگه نمیتونم برم تا بعد زایمانم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من مرتب میرم شارژواقعا اذیت بودم الان راحتم ولی دیگه نمیتونم برم تا بعد زایمانم

بهترین کار رو کردی ..راستی موهات ضخیم و پر بود یا از اول هم نازک و کم بود؟ .. ایشالله به سلامت نی نی دنیا بیاد

دکتر گفته اصلا لیف کیسه نکشم فقط با دست با شامپو بدن بشورم ..جوش نیستا انگار موی زیرپوستیه

خب بدنتو ک شامپو زدی

برو زیر دوش با لیف خالی بساب

باعث میشه اون کف ک رو بدنه و رفته تو لایه پوست دربیاد

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎🌱

بهترین کار رو کردی ..راستی موهات ضخیم و پر بود یا از اول هم نازک و کم بود؟ .. ایشالله به سلامت نی نی ...

نازک و کم بود اما وقتی میزدم اینجوری میشد و دررد میکرد

مرسی عزیزم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا امتحان نکردم داروخانه بخرم ؟ یا لوازم آرایشی مارک خاصی داره میشناسی؟

داروخونه موهارو کامل میکنه من خونگیشو برام زدن 

تا ی ماه هیچی در نمیومد هیچی 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃