2777
2789

دخترا من برج 2 تا برج 8 تو یه اداره کار کردم. یعنی به مدت 6 ماه. بعد همون اوایل یکی از همکارا از من خوشش اومد کلا مشخص بود از طرز نگاهش، منم فهمیده بودم ولی من محل نمیدادم چون قبل از اون من یه جای دیگه کار میکردم و بازم یه همکار داشتم که بهم میگفت قصدش ازدواجه و آشنا شده بودیم و کمک مالی کردم و خونوادم فهمیدن با پسر حرف میزدم و داداشم هکم کرد و منو زد و به پسره پیام تهدیدوار فرستاد داداشم شکاکه و داستان شد.

خلاصه من از ازدواج فراری شده بودم.

حالا این همکار آقای جدید، به خانمای همکار سپرد که بم بگن نظرم چیه. بهم گفتن پسره28 سالشه و داداشش 24 سالشه و خواهر 8 ساله و خود پسره نون آور خونوادست و از خونوادش جدا نمیشه چون میگه ما وضعمون خوب نبود و الان که من رفتم سرکار نامردیه پدرمادرمو ول کنم. من همون اول رد کردم. بعد دیگه سرکار که مارو میدیدن همه منو بهش پیشنهادمیدادن هستید ادامشو بگم؟؟؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بحثش که بینمون افتاد گفت من شنیدم شمارو برای پسرعموت میخوان گفتم من چنین حرفی اصلا نزدم فقط رد کردم. خلاصه بازم گفت فکراتو بکن و ازت واقعا خوشم اومده. من واقعیتش چون پدرم مارو ول کرده رفته خودمونم توی فقر زندگی میکنیم ولی اصلا بهش نگفتم. توی این مدت من قراردادم تموم شد و بیکار شدم اون نامه درخواست کار به جام نوشته بود و من خبر نداشتم بعد که فهمیدم گفتم پاره ش کن. یه بارم خواستم آزمایش بدم بیمه نداشتم اون تاآزمایشگاه اومد و برام با بیمه ی یه نفر دیگه نوشت البته بگم یه بار اصرااار کرد منم دزدکی باهاش کافه رفتم و بازم حرفامونو زدیم.

بحثش که بینمون افتاد گفت من شنیدم شمارو برای پسرعموت میخوان گفتم من چنین حرفی اصلا نزدم فقط رد کردم. ...

من بارها بهش گفتم که من به دردت نمیخورم توی من چی دیدی گفت مودبی باوقاری و بعد از تو هم همکارای جدید اومدن ولی هیچکس مثل تو تو دلم ننشست و ازم نپرس که چرا میخوامت. هربار ردش میکردم عصبی میشد و بازم میومد میگفت معذرت میخوام و بازم فکراتو بکن و من غرور دارم و غرورمو بارها شکستی. پسر بدی نیست خوش رو و خوش برخورده و مرد کاره. همیشه بم میگفت اگه من بازیت میدادم به دلت مینشستم ولی چون صادقم با من اینجوری