2777
2789

من خودم مشکل اینجوری ندارم ولی مامانم چرا

یک پودری هست به اسمه سنگ مرداب یا مرداب سنگ به صورت اماده از عطاری ها تهیه کنید

هیچ چیز دیگه ای هم نخر همینو بعد حموم روی پوست خشک بزن اب روی اتیشهههه

عزیزم یه چیزی میگم بخر عالیه ..مربی باشگاهمون گفت اینقدکه بچه ها عرقشون مخصوصا بو میداد😁😂 خودش استفاده میکرد  ..عرقم بکنی بو نمیده ..زاج سفید بخر آسیاب کن ..تو یه ظرف کرم  بریز ..استفاده کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاقد پارابن بزن مام امبرلا صابونی من امتحان کردم خوب بود نسبت به نمونه های خارجی که معلوم نیست از کج ...

ممنونم زیبا جان حتما امتحان میکنم ❤

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من که خل شدم مام سرطان‌زاست پودر سنگ مرداب سرب داره زینک اکساید غده میاره جوش شیرین واسه پوست بده خب ...

پود سنگ مرداب سرب داره ینی چی؟بده؟

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

پود سنگ مرداب سرب داره ینی چی؟بده؟

اره من از همین نی نی سایت خوندم میگفتن خیلی بده سرطان زاس 

دیگه نمیدونم درست غلطشو

اره من از همین نی نی سایت خوندم میگفتن خیلی بده سرطان زاس دیگه نمیدونم درست غلطشو

واقعا؟دوساله استفاده ی مرتب میکنم هیچیم نشده ک

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

واقعا؟دوساله استفاده ی مرتب میکنم هیچیم نشده ک

چی بگم والا منم سالهاس مام میزنم ولی انقدر بد میگن ترسیدم چند ماهم هم پودره رو میزدم 

من برای دبیرستانم یکسال تمام زینک میزدم غده لنفاوی زیر بغل بزرگ و دردناک شد یمدت کنار گذاشتم ولی دوباره زدم😬الان ۵ سال گذشته هنوز که هنوزه کافیه یه مام بزنم دوباره غده در میاد خیلی حساس شده اصلا زینک نزنیدددد

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید
چی بگم والا منم سالهاس مام میزنم ولی انقدر بد میگن ترسیدم چند ماهم هم پودره رو میزدم

وای هیچی نزنیم نمیشه ک

بو عرق خیلی بده

من بعد از یمدت جوش های دردناک دراووردم رفتم پیش دکتر ..گف این پماد جلوی تعریق رو میگیره و خطر داره

خوب ما ام میخواییم جلوی تعریق رو بگیره 😂

نه من جوش نزدم من کم میزنم عرق میکنم ولی کم

خوب ما ام میخواییم جلوی تعریق رو بگیره 😂نه من جوش نزدم من کم میزنم عرق میکنم ولی کم

زندگی کوتاهه..نهایتش یکی دو سال کوتاهتر شه..خوشبو باشیم بهتره😂😂😂😂استفاده کن برع😂

هر روز دوش میگیرم 

مام و اسپری دئودرانت و بادی اسپلش استفاده میکنم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید