2777
2789

من با خواستگارم فعلا داریم آشنا میشیم 

بعد یه بار تو جمع دوستانه بودیم یه بازی بود 

خواستگارمم بود 

بعد بازیش این طوری بود که به هر کس میخواستی یه کارت قرمز میدادی (یعنی منفی)

یه کارت سفید(مثبت) هم به یه نفر دیگه 

بعد ۴ ۵ تا پسرا کارتهای قرمزشون رو به من دادن 

در حالی که بقیه دخترا انگار خیلی کارت قرمز نگرفته بودن 

برا من که اصلا مهم نبود چون بازی بود 

بعد خواستگارم گفت چرا همه کارت قرمز به تو دادن؟ منم گفتم نمیدونم بازیه بحثو عوض کردم و خیلی خجالت کشیدم 

امشب دوباره بازی کردیم بازم کارت قرمز به من دادن 

به نظرتون مهمه؟ دوباره بازی کنم باهاشون؟ دیگ حسابی خجالت کشیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم اون کارت منفیو ب چی طرف میدین؟ب قیافش؟

اگ اینجوریه چ بازی چرتیه 

بعدم کلا از اینجور بازی های اکیپی خوشم نمیاد 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
نفهمیدم اون کارت منفیو ب چی طرف میدین؟ب قیافش؟اگ اینجوریه چ بازی چرتیه بعدم کلا از اینجور بازی های ا ...

ن کلا اگه کارت قرمز بگیره حکم میخوره بعد باید یه کاریو انجام بده 

مثل جرئت حقیقت میدونی 

من از این بدم اومد که ۳ ۴ تا پسر کارت قرمز بهم دادن 

خواستگارمم تازه به روم اورد

ن کلا اگه کارت قرمز بگیره حکم میخوره بعد باید یه کاریو انجام بده مثل جرئت حقیقت میدونی من از این بدم ...

خب این خجالت نداره ک 

ول کن بابا من فک کردم پسرا ب کسی ک ازش خوششون میاد سفید میدن ب کسی ک بدش میاد قرمز میدن 

ولی اینجور  ک میگی قرمز دادن ک بری یه کاری انجام بدی و...بنظر من چیز خاصی نیس

ولی کلا سعی کن بازی نکنی ن بخاطر این کلا عاقبت خوبی نداره بازی های اکیپی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
خب این خجالت نداره ک ول کن بابا من فک کردم پسرا ب کسی ک ازش خوششون میاد سفید میدن ب کسی ک بدش میاد ق ...

خب خجالت کشیدم که بقیه دخترا گفتن کارت های سفیدی که دادین تقدیم خودتون 

ولی من فقط کارت قرمز داشتم 

تف 

شانسم نداریم حتی تو بازی 

خب خجالت کشیدم که بقیه دخترا گفتن کارت های سفیدی که دادین تقدیم خودتون ولی من فقط کارت قرمز داشتم تف ...

بازی نکن دیگ تمام

بیشتر ببینید